Пасатори

Филтрирай по
Марка
Мощност
Цена
от 24 лв. до 49 лв.
Страница 1 от 1

Едно от първите неща, с които се сдобива обикновено една кухня, след големите уреди е пасатора. Да, макар и само с една функци, той е изключително приложим от салатата до десерта. Нека видим за какво можем да го използваме и какви видове се предлагат на пазара.

Какво представлява пасатора?

Това е максимално опростен, изчистен от излишни функционалности уред, който е лек и в същото време може да бъде доста мощен. Лесен е за използване именно заради лекотата и формата си. Предвиден е да се потапя в течности, така че няма да се притеснявате, че необходимите Ви продукти не са само на дъното на купата.

Какво можем да направим с него?

Както споменахме по-горе пасаторът може да бъде използван от салатата до десерта, нека видим как. Сигурни сме, че обичате да си приготвяте интересни салатки с различни, богати на вкус дресинги, ами ето първият момент, в който да грабнете пасатора в ръце – без излишно сглобяване и настройване – просто го вклювате и започвате да действате.
Друга вкусотия, която можете да приготвите е хумус – нетрадиционен за българската кухня, но много добре приет на трапезата ни. Единственото условие тук е да използвате по-мощен (около и над 500W) уред.
Обичате за закуска през уикенда да приготвите вкусни палачинки или кекс от различни пластове – на помощ идва отново кухненския помощник. Всички знаем как протича правенето на палачинки – вадите робота или миксера от шкафа, започвате да сглобявате, бъркате, сега е време да разглобите всичко и да го сложите за миене. Стига губене на време и енергия! – вземете пасатора и разбийте сместа за секунди!
Ако пък се грижите за бебе, то вероятно Ви се налага ежедневно да разбивате най-различни плодове, млекца и зеленчуци – тогава улеснете ежедневието си!
Не на последно място – крем супите – любими за малки и големи, които с лекота ще превърнете в гладка консистенция с помощта на пасатор.

Какви се предлагат в HomeMax?

В асортимента на Хоум Макс те основно се делят според марката и мощността си:

  • По марка – при нас ще откриете както доказали се на пазара марки, така и бюджетни решения. Ето част от предлаганите прозводители – Muhler, Crown, Sencor, Philips, Russel Hobbs, Moulinex;
  • Според мощността – можете да откриете различни разновидности – от 300W до 800W – с последните можете спокойно да пасирате ядки и по-твърди продукти.


Един краък съвет – тъй като накрайниците на пасаторите са изработени от различни материали – пластмаса или метал – първите не са подходящи за работа с горещи продукти, от една страна е възможно накрайника да се увреди, от друга пластмасата при високи градуси отделя вредни вещества.

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване.
Прочети още
Съгласен съм