Термокани

Филтрирай по
Марка
Мощност
Вместимост
Цена
от 19 лв. до 79 лв.
Страница 1 от 2

Щом сте попаднали на тази статия, вероятно вече се чудите, дали наистина имате нужда от електрическа кана или ще е поредният уред, който просто ще заема място в кухнята. Именно за това ще дадем отговори на някои въпроси, които ще Ви помогнат да вземете правилното решение.

Какво представляват термоканите

Термоканата може да наподобява обикновена метална, пластмасова или стъклена кана за вода или красив керамичен чайник с нагревател, който може да бъде скрит или открит. Дори да не е най-мощната кана, бъдете сигурни, че ще завира не малко количество вода много по-бързо от който и да е електрически котлон.
Със сигурност Ви се е случвало да бързате да приготвите вечерята, слагате на котлона водата да заври и дори след 10 минути все още не виждате и следа от балончета. Точно в тези случаи каната ни облекчава изключително много. Дори да Ви е необходимо по-голямо количество вода от обема на каната, пак ще се справите за по-малко от 3 минути със завирането – пестите електричество и време – какво по-хубаво от това?
А през зимните месеци е толкова удобно – натискаме бутона и след секунди имаме вряла вода за ароматен чай за цялото семейство.
Когато в дома има бебе, то знаете колко често се налага да се преваряват различни прибори. Всяка майка би оценила времето, което ще спести от чакане за завиране, както и функцията за автоматично изключване, която дава пълно спокойствие, че водата няма да изкипи.

Какви видове има

Основно каните се делят според материала, от който са изработени. В HomeMax можете да изберете между:

  • пластмасова – много търсен, изключително лек вариант с раздвижени форми, но не се препоръчва при използване на водата за бебета;
  • метална – предпочитана е заради лесното почистване, предложенията в широк ценови диапазон;
  • стъклена – изработена е от висококачествено стъкло, като единствен недостатък тук можем да отбележим необходимостта от по-често почистване;
  • керамични – бихме казали, че това са кани за ценители. От тях можете да откриете такива с красиво изрисувани елементи и форми наподобяващи чайници.

Друг критерий, по който можете да изберете са допълнителните екстри. Почти всички кани имат опция за автоматично изключване след загряване. Освен това обаче, можете да изберете кана с терморегулатор, с който Вие определяте температурата за загряване, филтър – ако предпочитате домашни насипни билки, незагряващо се покритие – за да предпазите най-малките. Имате дори опция да изберете безжична термокана.
Каква вместимост имат
В нашия магазин основно каните се делят на такива с вместимост – 1л, 1.5л, 1.7л, но има и по-големи.
Определете обема според това, за което най-често ще я използвате – например, ако Ви е необходима само, за да преварявате бебешки прибори – вместимост от 1л би била напълно достатъчна. Ако обаче ще използвате термоканата, за да постигнете бързо завиране на вода за гответе – съветваме Ви да обърнете поглед към кана с по-голям обем.

Как помага в избора ни Home-Max

Ние от Home-max работим с различни доставчици, при нас ще откриете кани на марки като – Elite, Finlux, Sencor, Tefal, Crown, Muhler, Russell Hobbs, с различни технически параметри и екстри. Това ще Ви помогне да изберете най-подходящата за Вашето домакинство кана в ценовия клас, който търсите. Залагайки на нас – избирате позитивно отношение и коректност от нашите онлайн координатори, бърза доставка до всяка точка на страната. При въпроси можете да пишете и на нашата Facebook страница – HomeMax Bulgaria. Очакваме Ви!

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване.
Прочети още
Съгласен съм