Кухненски гърбове с принт

Филтрирай по
Декор
Цена
от 99 лв. до 349 лв.
Страница 1 от 1

Какво представляват 3D проектите за кухня?

Към оформлението на помещенията трябва да се подхожда с особено внимание и отговорност. Важно е мястото на всеки детайл, уред или мебел да бъде премислено предварително, за да се постигне едно не само естетически красиво място, но и функционално. Именно правилната и компетентна организация на трапезарията, както и 3D проектирането позволява и дава тази възможност, за да се използва мястото максимално, но и в същото време помещението да остане просторно и приветливо. По този начин можете още преди да сте закупили вашето ново обзавеждане, да се докоснете до любимите ви стилове и да прецените дали те ще се съчетаят помежду си или не.

Какви стъпки трябва да се предприемат за поръчване на проект?

  1. Първата важна стъпка е да се оцени правилно пространството, размера на помещението, местоположението на прозореца и входовете, наличието на газ и вода. Трудностите, които могат да възникнат на този етап са неравностите на стените и подовете. В този случай най-ниската стойност се взема като основа при изготвянето на проекта.
  2. На този етап се избират самите нюанси, текстурите, къде ще се намират мебелите, уредите и другите детайли в кухнята. Може да се представи и възможността къде точно ще се разполага естественото и изкуственото осветление, а също така дали ще има стенописи на стените и други такива подробности.
  3. Следва и избирането на самите аксесоари и акценти, които са завършващ щрих в интериора на всяко едно помещение, което вдъхва живот на дома. Избират се завесите, вазите, сувенирите, къде ще се намират картините и други подобни детайли.

Ъгловата кухня е най-разпространеният проект, където се използва успешно цялото свободно пространство. При него дизайна е с наличието на няколко функционални зони.

Защо да изберете HomeMax?

Работим само директно с производителите и затова всички цени при нас са без конкуренция. За нас е важен всеки клиент и затова се стараем да ви предложим не само отлични продукти, но и качествено обслужване. Можете да се свържете с нас на посочените в сайта телефони, за да заявите за 3D проектиране или да посетите физическите ни магазини в страната за консултация. Очакваме ви!