Съдомиялни за вграждане

Филтрирай по
Марка
Категория
Енергиен клас
Капацитет
Цена
от 799 лв. до 799 лв.
Страница 1 от 1

Съдомиялната машина е отличен помощник на всяка домакиня, защото, първо - спестява време и усилия, второ - идеално измива и изсушава съдове за сметка на високите температури и трето - пести вода. За един цикъл при работата си тя използва 4-5 пъти по-малко вода, отколкото при миене на съдове ръчно. Консумацията на енергия е също малка. За сравнение в икономичен режим харчи само 8 kW за 1 измиване, като дори и електрическата кана консумира повече.

Как улесняват домакинството?

Едва ли има жена, която да не си мечтае за такъв помощник в кухнята. Голяма част от тях не обичат това свое задължение, а и се харчи много време за миенето,, особено ако семейството е по-голямо. Друг е въпросът, че агресивните препарати буквално унищожават кожата на ръцете, а с ръкавици не е удобно и не могат добре да се измият добре съдовете. Единственото решение на този проблем е покупката на съдомиялна за вграждане, която освен това ще се впиеше лесно във всеки интериора на дома.

Едни от най-големите предимства, които ще бъдат по достойнство оценени от всяка домакиня е, че тези уреди значително улесняват домашната работа и спестяват време. Консумират по-малко вода, отколкото в сравнение с обикновено миене на ръка на съдовете, което е много важно, тъй като по този начин всяко едно семейство може да спести допълнително. Скоростта на измиване на голям брой съдове също е намалена, както и качеството на измиването на посудата е много по-добро.

Предимствата на съдомиялните машини за вграждане

 • Заема малко място;
 • Идеално се вписва във всеки интериор;
 • Лесна за експлоатация;
 • Разнообразни модели;
 • Ниско ниво на шум;
 • Спестява време;
 • Измива и изсушава отлично съдовете;
 • Пести вода.

Какви да изберете?

Вградените уреди са напълно скрити зад вратите на кухненските шкафове. При някои от тях са видими само бутоните за управление, докато при други и те са скрити, а именно са разположени на горния край и се виждат само при отварянето на вратата. Вашите гости трудно биха предположили, че имате подобна техника в кухнята си.

 1. Стандартните размери са 60 х 60 х 85. Добър избор са, ако семейството ви се състои от повече от четирима души. Могат да измият между 10 и 14 съдове едновременно, като така лесно ще се справите с последиците дори след семейното ви събиране или празник, като повече няма да ви се налага да миете отново на ръка. Цената им е малко по-висока от другите, но за сметка на това са най-икономични, което е важно при използването на даден уред в дългосрочен план. Някои от моделите могат да работят и в икономичен режим, което означава че ще можете да ги заредите на половина. Идеален избор са, ако кухнята ви е с по-голяма площ.
 1. Най-удобни и най-използвани си остават тези с размери 45x60x85. Могат да бъдат монтирани в почти всеки кухненски комплект и едновременно с това запазват функционалността на машините със стандартна големина. Тяхната мощност е достатъчна, за да се измият от шест до осем чинии. Желателно е да се инсталират от лявата или от дясната страна на мивката. Предимството е, че се монтират лесно, дори ако мивката е разположена точно в ъгъла на кухнята.
 1. Дизайните с големина 45 х 55 х 45 см са подходящи за кухните с по-малки размери. Могат да се монтират практически навсякъде, което е огромен плюс, както и това че се справят също отлично с миенето. Другото им предимство е голямата им компактност и достъпната цена.

Защо да изберете HomeMax?

Защото ние ще ви зарадваме приятно с изключително разнообразният ни продуктов каталог, както и достъпните цени на всички продукти. Нашите професионални консултанти ще ви помогнат с избора, ако се затруднявате или имате въпроси. Всички стоки, които ще отриете при нас отговарят на най-високите стандарти за качество и ще можете да направите вашата поръчка, както онлайн, така и да посетите физическите ни магазини в страната. Заповядайте при нас!
Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване.
Прочети още
Съгласен съм