намери твоя HOMEMAX координатор електронен магазин (9.00-18.00 часа): 0882 820 410 / eshop@home-max.bg национален телефон: 0800 150 80  
   
homemax  

Плотове и гръбчета

Сортирай по

брой на страница

 

Работен плот PLATINIUM D610 мат

36,
99 /м.
 

Работен плот NAIROBI WENGE A316 мат

36,
99 /м.
 

Гръб D610 PLATINUM PS52 мат

36,
99 /м.
 

Гръб NAIROBI WENGE A316 мат

36,
99 /м.
 

Гръб Carolina Marble F018 PS80 гланц

39,
99
33,
99 /м.
 

Гръб Carrara Marble F019 PS80 гланц

39,
99
33,
99 /м.
 

Гръб Siberia Marble F017 PS80 гланц

39,
99 /м.
 

Гръб Onyx Marble F014 PS80 гланц

39,
99 /м.
 

Гръб Siyah D107 PS53 мат

39,
99 /м.
 

Гръб Palermo F045 PS52 мат

36,
99 /м.
 

Гръб Front White D129 PS52 мат

36,
99 /м.
 

Гръб Mersin F020 PS52 мат

36,
99 /м.

Кухненският гръб вече не е просто някакъв заден фон, намиращ се в пространството зад приборите за готвене, а елемент, който е съставна част от цялостния интериор. При влизането в помещението за готвене, първото нещо, което човека вижда е именно тази част. Тя трябва да е оформена много добре, така че нека разгледаме темата малко по-обстойно.

 

Какво представляват кухненски гърбове?

Празното пространство зад печката за готвене и шкафовете се нарича гръб. Това по принцип е празното пространство от задната стена, върху което се монтира допълнителна основа, предпазваща я от различни наранявания по време на експлоатация. Необходимо е да се оформи по такъв начин, че хем да се синхронизира отлично с останалото цветово оформление на тази зона, хем да е лесен за почистване и устойчив към различните препарати. Често предпочитан материал за изработка са керамичните или гранитогрес плочките и каменните варианти, тъй като те вече във времето са се доказали с нужната устойчивост.

 

Какви размери предлагаме в нашия магазин?

Предлагат се от стандартните размери, до индивидуални за различните по обеми помещения. Имате избор също така и на материали за изготвяне и декоративни решения за всеки вкус.

 

Разбира се можете да прибегнете и към поръчкова изработка, където размерите напълно да са съобразени с конкретния случай. В зависимост от състава на изготвянето и големината, готовите решения са значително по-евтините варианти, а те в магазина са в изобилие и то на най-добрите цени!

 

Какво трябва да знаем при избора?

При правилния избор трябва да са ясни следните особености:

  • големината. Ако не може да се монтира на определеното за целта място, поради разминавания в големината, то притежанието се обезсмисля;
  • материала на изработка. Елементът ще бъде подлаган ежедневно на агресивни условия, като пръскане на гореща мазнина, пари и третиране разбира се с химични почистващи препарати. Устойчивостта към тях е задължителна. По-горе описахме предпочитаните варианти;
  • цветови решения. За да се хармонизира с останалата част от обзавеждането е необходимо цвета да се вписва с общия интериорен проект.

 

Защо да се доверите на HomeMax?

В Home-max.bg Ви очаква огромен продуктов каталог на кухненско оборудване и то само сега на най-ниските цени, съчетани с бързи доставки и професионални консултанти, готови с радост да Ви помогнат да закупите най-добрата стока.

 

Отделно разполагаме и с верига физически магазини в големите градове на страната, за да отидете на място и да осетите приятната атмосфера и да се докоснете до покупката си!

 

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
Съгласен съм