намери твоя HOMEMAX координатор електронен магазин (9.00-18.00 часа): 0882 820 410 / eshop@home-max.bg национален телефон: 0800 150 80  
   

Теракот

Сортирай по

брой на страница

 

Теракот Палермо Бежова 34x34см

10,
99 /кв.м.
 

Теракот 33,3x33,3 Диана Бордо 3-то кач.

8,
99 /кв.м.
 

Теракот Сандало Бял 45х45

12,
99 /кв.м.
 

Теракот Сандало Ноче 30x30

10,
99 /кв.м.
 

Теракот Royal Platinum 40x40

28,
9 /кв.м.
 

Теракот Royal Silver 40x40

28,
9 /кв.м.
 

Теракот Royal Gold 40x40

28,
9 /кв.м.
 

Теракот Royal Copper 40x40

28,
9 /кв.м.
 

Теракот Cement 40x40

28,
9 /кв.м.
 

Теракот Cement Fortezza 40x40

28,
9 /кв.м.
 

Теракот Botticino 40x40

28,
9 /кв.м.
 

Фаянс Pietra Pompea Bricks Decor 25x60

33,
9 /кв.м.

Теракот

Предстои ви ремонт във вашия дом и искате да смените теракотните плочките? Вие тогава сте изправени пред трудния и отговорен проблем относно правилния избор. Нека разгледаме тънкостите по-долу.

Как да изберете теракот ?

На първо място специалистите съветват по време на покупка да вземете с 10% повече материал от необходимото, тъй като той е изключително крехък и по време на полагането съществува вероятност да се получат счупвания.

В избора е важно, продуктът да е устойчив на агресивни химически въздействия, които се съдържат в повечето почистващи препарати. Това ще даде спокойствието, че след третиране, повърхността ще запази своя блясък и няма да има наранявания. Следващата стъпка е да се съобразите с класа на износоустойчивост - РЕІ III е добър вариант. Ако имате възможност огледайте съдържанието в кашоните, за да няма нарушени покрития при транспортирането.

Какви разновидности ще намерите в магазините на Homemax?

Разнообразието при нас е огромно, а качеството на най-високо ниво. Ние предлагаме различни видове теракотни плочки, отличаващи се както по размери, така и по цветови варианти и дебелина. Те са с  различни повърхности - гладки, грапави, релефни, матови. Също така съществува и голям избор на класове за противохлъзгане, със или без технологична фуга и т.н.

Само в магазина на Home-max.bg имате свободата да изберете материалите за дома  на мечтите си и то на най-добрите цени, без засягане на качеството.

Съвети за лепенето на теракот

За да бъде извършено качествено и дълготрайно поставянето, основата трябва да е суха, равна и чиста. Следващият етап е разбъркването на лепилото, за което се водите от инструкциите на производителя. Процеса протича, посредством нискооборотна бормашина със съответната приставка до постигането на пълна хомогенност без остатъци на бучки. Изчаква се 10-15 мин. за да може полимерните съставки да се разградят и да се получат необходимите химически реакции. Лепилото се нанася чрез назъбена маламашка върху основата и след това плочката се полага с леки притискания. Фугите се оформят еднакво посредством специални кръстачки.

Необходимите инструменти:

  • машинка за рязане;
  • гумен чук за причукване;
  • назъбена шпатула за равномерното нанасяне на залепващия материал;
  • бъркачка за лепилото;
  • нивелир за уеднаквяване на нивото;
  • пластмасови кръсчета за еднакви и красиви фуги;
  • гъба или парцалче за забърсване след полагане.

Защо да изберете Homemax?

Само ние можем да ви дадем такова огромно разнообразие за гъвкав и подходящ подбор на правилните комбинации на най-ниските цени с гаранция за качество! Очакваме Ви!

 

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
Съгласен съм