Филтрирай по
Капацитет
Цена
от 399 лв. до 729 лв.
Страница 1 от 1

Бетонобъркачките се използват на строителни обекти с цел по-лесно и бързо смесване на различни видове инертни материали като вар, чакъл и пясък, както и за смесване на бетон или цимент. Стандартните модели на циментовите смесители се състоят от въртящ се барабан с бъркалки, в който се изсипват материалите, задвижван от двигател, който може да върти съдържанието и колело или лост, който се използва от оператора за промяна на позицията на барабана, за да може когато сместа е готова да бъде изсипана.

Защо ни трябва бетонобъркачка

Предимства на тези строителни машини са много и са сериозни.

Най-важното преимущество от използването е, че спестява време и усилия. Освен това смесва по възможно най-добрия начин съдържанието, докато работниците се съсредоточават в друга важна дейност от строежа.

Спестява ви пари, тъй като не се нуждаете от допълнителна работна ръка, която да смесва ръчно бетона или цимента. Спестява ви и физическо натоварване, което при бъркане на ръка пада основно върху раменете и гърба и може да предизвика болка и дискомфорт.

Не на последно място - машината е лесна и удобна. Не се изискват специални познания, за да я използвате и едновременно с това е мобилна, така че можете да я преместите точно там, където трябва да бъде изсипана сместа. Неголемите размери също са плюс за по-лесното придвижване.

Какво е нужно да знаем при избора

Бетонният смесител, използван за проекти за обновяване на къщи се състои от четири основни компонента:

  1. Барабан – капацитетът на барабана определя капацитета на миксера, а материалът на барабана определя издръжливостта. Размерът е добре да се съобрази с работата, която ви предстои. Имайте предвид, че капацитетът не се използва на 100%, а около 80 на 100 от целия обем. За да прецените размера, можете да изчислите и колко торби цимент например можете да забъркате наведнъж.
  2. Двигател – той задвижва въртенето на миксера. Бетонобъркачката може да бъде електрическа или бензинова. По-мощният двигател винаги е по-добър избор, защото понякога машината трябва да работи с часове. Не бъркайте показателя за обороти в минута с мощността на миксера за строителни материали.
  3. Рама и колела – необходима е здрава рамка, която да носи барабана и двигателя, за предпочитане с големи издръжливи колела за лесно придвижване по неравни повърхности.
  4. Колело – с негова помощ се контролира ъгъла на барабана (нагоре за смесване, надолу за изливане). Колелата обикновено се поставят на по-големи машини, които не могат да бъдат обърнати просто на ръка.

Какви бетонобъркачки предлага HomeMax

Ние в ХоумМакс предлагаме бетонобъркачки с различна мощност и обем на достъпни цени, без да правите компромис с качеството. Повечето модели са с усилена рама и защита на двигателя от прегряване. Можете да закупите на място от наш търговски обект или да поръчате онлайн, с доставка до адреса, където ще бъдат извършвани строителни дейности, без да губите време в търсене и транспортиране. При нас ще откриете миксера за бетон с капацитет на барабана от 120 л, 160 л, 180 л, 190 л или 200 л и мощност: 450 W, 650 W, 800 W, 850 W или 900 W. Очакваме Ви!Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване.
Прочети още
Съгласен съм