Уикенд на осветлението с Ledvance и Osram 2020

Уикенд на осветлението с Ledvance и Osram 2020

Декември е най-вълшебният месец от годината и точното време, в което да внесете допълнителна светлина в дома. Създаването на допълнителен уют е изключително важено именно тази година, в която прекарваме по-голяма част от времето в домовете си.

Затова в периода от 11.12 до 13.12.2020 HomeMax Ви е подготвил Светъл уикенд! В нашите магазини и онлайн ще имате възможност да се възползвате от изключително изгодни предложения за осветителни тела от високотехнологичните марки Ledvance и Osram, чиято основна цел е да превърнат светлината в нещо повече от осветление и да отговорят на съвременните изисквания далеч отвъд обикновените „On“ и “Off” на осветителните тела.


Направете своя избор, подарете си светлина за настъпващите празници!


Не пропускайте!


Ще можете да се възползвате както в нашия онлайн магазин: www.home-max.bg, така и в търговските ни обекти:


Ще имате възможността да вземете любимите си стоки и на безлихвено изплащане.

 

Ledvance и Osram помагат на хората да виждат по-добре, да общуват по-добре, да се движат по-добре, да работят и да живеят по-добре сега и в бъдеще.


Ето и какво Ви очаква:


Стартът наближава, но трябва да Ви споделим, че..


От опит знаем, че уикендът в HomeMax минава неусетно, а предложенията ни се разграбват бързо от стотиците клиенти, които пазаруват заедно с Вас, затова... съветваме Ви – възползвайте се от "Уикенда на осветлението" през месец декември!