ПРАВИЛНИК НА КАМПАНИЯТА „Уикенд на осветлението“

ПРАВИЛНИК НА КАМПАНИЯТА „Уикенд на осветлението“

ПРАВИЛНИК НА КАМПАНИЯТА „Уикенд на осветлението“

 

В периода 27– 29 септември 2019 г. „Баумакс България“ ООД („ХоумМакс“), представя избрани оферти измежду асортимента от продуктите си в кампанията под наименованието “Уикенд на осветлението” (наричана за краткост „Кампанията“) на сайта www.home-max.bg, в магазините и на мобилната версия на ХоумМакс за територията на Република България.

Продажбата на продуктите, които са част от кампанията „Уикенд на осветлението“ (наричани за краткост „Продуктите“), ще се извършва само и единствено съгласно долуописаните условия и срокове.

1. Кампанията ще се проведе на следния линк на сайта home-max.bg: https://www.home-max.bg/razprodajba/osvetlenie/uikend-na-namaleniyata/ и във физическите магазини на ХоумМакс.

2. Продуктите, участващи в Кампанията, ще са отбелязани с червен етикет, на който пише „уикенд оферта“.

3. Добавката на надпис „Артикулът е изчерпан“ ще означава, че наличностите от този продукт са били изчерпани. В същото време липсата на надписа не гарантира наличности от съответния продукт към момента на създаване на поръчката, поради софтуерно забавяне при премахването й или поставянето на надписа „Артикулът е изчерпан“.

4. Продуктите са с ограничено количество и продажбата им се извършва до изчерпване на наличните количества по време на Кампанията. „ХоумМакс“ няма да се ангажира с осигуряването на допълнителни количества от вече изчерпани стоки. 

6. Изборът и поставянето на определени продукти в секцията „Любими“ в акаунта на даден клиент, преди или по време на евентуалната му подготовка за Кампанията, не гарантира, че тези продукти ще участват в Кампанията.

7. Няма ограничение за видове артикули и количество, които могат да се поръчат.

8. Напомняме, че добавянето на продуктите в количката за пазаруване не представлява резервирането им. Продуктите се считат за резервирани едва след изпращането на имейл „Завършена поръчка“ към клиента.

9. Поръчки по телефона няма да се приемат. Промени на поръчки по телефона няма да се правят. Всички поръчки следва да се направят лично от клиентите на home-max.bg по електронен път и след съгласие с Общите условия.

10. Данните по направена поръчка, като получател, адрес, телефон, начин на доставка (до офис на куриер или до адрес на клиента) и др., относно продукти, предлагани от ХоумМакс, няма да могат да се променят след издаване на фактура от страна на ХоумМакс. Ако подобна промяна е необходима, клиентите могат да анулират нежеланата поръчка и да направят нова, в която да включат желаните от тях данни. В тези случаи търговецът не гарантира, че междувременно съответният продукт няма да бъде изчерпан.

11. Продуктите могат да бъдат платени само чрез методите за плащане, достъпни в сайта www.home-max.bg и мобилната версия, в момента на регистриране на поръчката.

12. Издаване на проформа фактури няма да е възможно.

13. Възможно е доставката на два или повече продукта в една поръчка да се извърши по различно време от един или няколко куриери.

14. Към покупката на Продуктите не могат да се прилагат други отстъпки или промоционални условия, от други промоции или кампании, проведени на home-max.bg и в магазините на ХоумМакс, независимо от начина на предоставянето им.

15. Всички клаузи на общите условия за ползване на home-max.bg ще са приложими и по време на Кампанията „Уикенд на осветлението” в периода 27– 29 септември 2019., доколкото друго не е предвидено в настоящия правилник.

16. ХоумМакс си запазва правото да прекрати, промени, разшири или да преустанови за постоянно, по всяко време асортимента на Продуктите в Кампанията, като обяви това публично на сайта www.home-max.bg.

17. Доставката при онлайн покупките ще се осъществи в рамките на 10 работни дни.

18. Всякакви претенции към продавача (Баумакс България ООД) следва да бъдат насочени единствено към него. Споровете по настоящата кампания ще се уреждат директно между търговеца и клиента от компетентния съд и съгласно действащото законодателство в България.

19. Настоящият правилник се предоставя безплатно на разположение на клиентите на home-max.bg. Той може да бъде получен безплатно в електронен вариант или на хартиен носител от „Баумакс България ООД“ след отправяне на искане за това на имейл адреса за кореспонденция:
info_bg@home-max.bg

Баумакс България ООД

Захари Занев – Управител

Цвета Кънчева - Управител

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване.
Прочети още
Съгласен съм