„Уикенд на осветлението“ с АТГ в HOMEMAX

„Уикенд на осветлението“ с  АТГ в HOMEMAX

 „Уикенд на осветлението“ с  АТГ.

 

Ноември е. Навън е тъмно и мрачно. Не позволявайте мрака да проникне и в душите Ви. Пуснете светлината в дома си, отворете сърцето си и се радвайте на живота.

HomeMax  Ви дава възможност да подарите лукс на Вашия дом с Уикенд на осветлението в перода 15-17.11.2019 със гарантирана отстъпка от 20% за всички осветителни тела и крушки на водещи марки в бранша като Philips, TRIO,както и бюджетните -  Reality и BeLight.

Възползвай се от възможността, направи своя избор, подари си настроение за настъпващите празници.

Не пропускайте!

Можеш просто да разгледаш нашия сайта home-max.bg или, някой от търговските ни обекти:

 

 

Ще имате възможността да вземете любимите си стоки и на безлихвено изплащане. 

Тези марки предлагат на своите клиенти голямо разнообразие от интериорни осветителни тела с разнообразна визия и технология. Може да направите цялостно обновление на осветлението с голямо разнообразие от спотови серии, аплици и плафони, или модерни и класически пендели и полилеи.

Ще Ви дадем възможност да промените Вашата баня или да внесете допълнителна светлина в градината или на балкона си през мрачните зимни дни.

Като допълнение, можете да окомплектовате избраните от Вас тела с разнообразие от крушки Philips, само сега с 20% отстъпка.


Ето и какво Ви очаква: 

 

Стартът наближава, но трябва да ти споделим, че..

От опит знаем, че уикендът в Home-Max минава бързо, а невероятните ни предложения се разграбват бързо от стотиците клиенти, които пазаруват заедно с Вас, затова... съветваме Ви – възползвайте се от Уикенда на осветлението през месец ноември!

Пуснете Коледния дух по-рано във Вашия дом!

 

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване.
Прочети още
Съгласен съм