намери твоя HOMEMAX координатор електронен магазин (9.00-18.00 часа): 0882 820 410 / eshop@home-max.bg национален телефон: 0800 150 80  
   
homemax  

3D проектиране на кухня

3D проектиране на кухня

3D проектиране, монтаж и обзавеждане на кухня

За Ваше удобство сме организирали всичко необходимо да си направите нова кухня или да си ремонтирате старата. Огромното разнообразие от стоки и аксесоари за кухнята в съчетание с безплатен 3D проект и качествен монтаж ще Ви улесни да реализирате Вашата кухня-мечта.

Описание на услугата

От Вас се изисква само да ни посетите и да носите скица с точните размери на помещението (отстояния на ВиК и Ел.изводи, разположение на комин, размери на хладилник, печка, съдомиялна..). Ако имате затруднения при вземането на размерите, ние можем да Ви помогнем. Във всеки един от магазините има организиран център за 3D планиране, където наш сътрудник ще Ви помогне в избора на най-подходящо разпределение и цветово оформление на мебелите, последвано от изготвяне на 3D проект, според Вашите изисквания. След одобрение от Ваша страна ще се калкулира стойността на проекта, който включва само материалите. Предлагаме монтаж и помощ при избора на обзавеждане. Нашият сътрудник ще Ви свърже с консултант от Центъра за строителни услуги, където след оглед ще ви изготвят оферта за монтаж на кухнята и аксесоарите.

Необходимостта от услугата

Предлаганата от ХоумМакс услуга ще помогне да визуализирате своята кухня. Вече не е необходимо да си представяте как ще изглежда тя, не е необходимо да търсите майстори и монтажисти, ХоумМакс ще ви усигури всичко необходимо.

Срокове за изпълнение

3D проектът получавате от 24 до 48 часа, след като уточните с нашия сътрудник всички Ваши изискания и получим одобрение от Вас. Офертата за стойността на проекта, която включва само материала ще получите в зависимост от стандарта на кухнята. При стандартни кухненски модули, остойностяването на проекта се изчислява веднага. При нестандартни кухненски модули срокът е до 24 часа, след като одобрите нашите визуализации.

Цена на услугата

3D проектирането е безплатно, при покупка на стока от ХоумМакс.

 

На входа на всеки хипермаркет HomeMax има обособен център, в който ще получите максимално адекватна информация от наш специалист, който ще Ви консултира, ще съгласува удобна дата за предварителен оглед и ще изготви индивидуално ценово предложение, съобразено с Вашите изисквания и предпочитания. 

 

Нашите цени започват от: 

Монтаж на кухни/ стандартна не по-малко 150лв бр. 16%
Монтаж на кухни/ модулна не по малко 150лв бр. 15%

 *цените са за София и са ориентировъчни, зависят от големината и спецификата на помещението.

Защо да изберат HomeМax?

При нас ще намерите освен богат асортимент от МДФ и ПДЧ плоскоти с голяма палитра от цветове, така и задължителните към тях кухненски плотове, както и трапезарни комплекти, столове, бяла техника, аксесоари и текстил за да добие кухнята Ви желания вид.

В HomeМax Ви предлагаме качествено изпълнение в предварително определен срок, изгодни цени, доставка до дома, разсрочено плащане и гаранция за всички извършени от нас строително-монтажни дейности.

В кои наши магазини се предлага услугата?

HomeMax в София Владимир Вазов

HomeMax в София Люлин

HomeMax в Стара Загора

HomeMax в Пловдив

HomeMax в Бургас 1

HomeMax в Плевен

HomeMax във Варна

HomeMax в Русе

HomeMax в Бургас 2

Инфирмация може да получите също на нашия безплатен национален телефон: 080015080 или да пуснете запитване.

 

 

 

 

Направи запитване
*
*
*
*
*
*

* задължителни полета

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
Съгласен съм