Монтаж на тръби, улуци, водостоци

Монтаж на тръби, улуци, водостоци

Монтаж на тръби, улуци, водостоци

Ако се нуждаете от спешна подмяна на улуците или водостоците, HomeMax има необходимия опит при спешни ремонти и подмяна на отводнителната система на покривни конструкции.

Наш екип е на разположение, за да извърши всичко необходимо и да Ви спести бъдещите разходи свързани с поражения от наводнявания. 

Срок за изпълнение

Срокът за изпълнение зависи от обема и вида на предвидените строително-монтажни дейности и операции, който искате да бъдат извършени. Ако имате конкретни виждания, относно срока на изпълнение, те ще бъдат взети под внимание при изготвянето на офертата и изпълнението на поръчката. 

Цена на работа

На входа на всеки хипермаркет HomeMax има обособен център, в който ще получите максимално адекватна информация от наш специалист, който ще Ви консултира, ще съгласува удобна дата за предварителен оглед и ще изготви индивидуално ценово предложение, съобразено с Вашите изисквания и предпочитания. 

Защо да избера HomeМax?

В HomeМax Ви предлагаме качествено изпълнение в предварително определен срок. За всички извършени от нас строително-монтажни работи получавате писмена гаранция. 

В кои градове се предлага услугата?

HomeMax осигурява изпълнението на строително-монтажни работи в цялата страна. За повече информация можете да се свържете с Център за строителни услуги в някой от нашите магазини:

HomeMax в София Владимир Вазов

HomeMax в София Люлин

HomeMax в Стара Загора

HomeMax в Пловдив

HomeMax в Бургас 

HomeMax в Плевен

HomeMax във Варна

HomeMax в Русе

 

 Информация може да получите също на нашия безплатен национален телефон: 080015080 или да пуснете запитване.

Направи запитване

*
*