намери твоя HOMEMAX координатор електронен магазин (9.00-18.00 часа): 0882 820 410 / eshop@home-max.bg национален телефон: 0800 150 80  
   
homemax  

Монтаж на врати

Монтаж на врати

Монтаж на врати 

Вратата е важна част от интериора на дома. Ако имате нужда да замените старите или да поставите нови в дома си, ние можем да Ви предложим голямо разнообразие от врати и принадлежащите към тях аксесоари. 

Основно вратите се делят на няколко вида, в зависимост от приложението им - входни, интериорни, врати за баня, гаражни врати.

Как да изберем врата?

Входни врати - от тях зависи нашата безопасност, трябва да са с добри звуко и топлоизолационни качества и едновременно с това да пасват на вътрешния и на външния дизайн на дома ни. Изборът ни се свежда до три основни вида - метални, железни и стоманени. Като лидер се очертават стоманените врати, с подходяща дебелина на крилото и "облечена" с дървено покритие, могат да се впишат във всякакъв интериор.

Интериорни врати - огромно разнообразие от модели, материали и цветове. Като начало трябва да се прецени лява или дясна врата Ви трябва, в зависимост от разположението на мебелите в стаята. Остъклена, плътна или сгъваема, изборът на материал и цвят е въпрос на вкус и ефекта, който търсите в интериора на жилището. 

В HomeMax разполагаме с висококвалифицирани специалисти с доказан опит в демонтаж и ремонт на стари и монтаж на нови интериорни, входни и гаражни врати. Екипите ни отговарят на въпроси, коментари, посещават обекти и изготвят оферти в най-кратки срокове. 

Срок за изпълнение

Срокът за изпълнение на поръчката зависи от обема на работа и от естеството и спицификата на монтажа на вратите. До 24 часа с Вас ще се свърже наш сътрудник, ако имате конкретни виждания, относно срока на изпълнение, те ще бъдат взети под внимание при изготвянето на офертата и изпълнението на поръчката. 

Цена на работа

На входа на всеки хипермаркет HomeMax има обособен център, в който ще получите максимално адекватна информация от наш специалист, който ще Ви консултира, ще съгласува удобна дата за предварителен оглед и ще изготви индивидуално ценово предложение, съобразено с Вашите изисквания и предпочитания.

 

Цените са следните:

 

Mонтаж на интериорна врата бр. 70 лв
Mонтаж на интериорна врата над 3 бр бр. 65 лв
Mонтаж на входна врата бр. 130 лв
Демонтаж интериорна врата бр. 35 лв
Демонтаж входна врата бр. 65 лв

 

*цените са за София и са ориентировъчни, зависят от големината и спецификата на помещението.

Задължително ли е вратите да са закупени от HomeMax?

Не е задължително вратите да бъдат закупени от нас, ние ще се постараем да Ви бъдем полезни независимо от къде сте ги закупили. 

Защо да избера HomeМax? 

При нас ще намерите освен богат асортимент от врати, така и подходящи за тях допълнителни аксесоари, като каси, уширители, первази и др. 

В HomeМax Ви предлагаме качествено изпълнение в предварително определен срок, изгодни цени, доставка до дома, разсрочено плащане и гаранция за всички извършени от нас строително-монтажни работи. 

В кои градове се предлага услугата?

HomeMax осигурява изпълнението на строително-монтажни работи в цялата страна. За повече информация можете да се свържете с Център за строителни услуги в някой от нашите магазини:

HomeMax в София Владимир Вазов

HomeMax в София Люлин

HomeMax в Стара Загора

HomeMax в Пловдив

HomeMax в Бургас 1

HomeMax в Плевен

HomeMax във Варна

HomeMax в Русе

HomeMax в Бургас 2

 

Информация може да получите също на нашия безплатен национален телефон: 080015080 или да пуснете запитване.

 

 

Направи запитване
*
*
*
*
*
*

* задължителни полета

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
Съгласен съм