намери твоя HOMEMAX координатор електронен магазин (9.00-18.00 часа): 0882 820 410 / eshop@home-max.bg национален телефон: 0800 150 80  
   
homemax  

Сайдинг

Сайдинг

Сайдинг

Сайдингът е чудесен начин за екстериорно облицоване на всеки дом. Той е високотехнологична, фасадна, топло, хидро и шумоизолационна система, освен това осигурява висока защита от атмосферни влияния, пожароустойчив е и има висока устойчивост към химикали и механични повреди. HomeMax разполага с професионален екип, който е на Ваше разположение, за да извърши бърз и качествен монтаж по всяко време на годината. 

Срок за изпълнение

Срокът за изпълнение зависи от обема и вида на предвидените строително-монтажни дейности и операции, който искате да бъдат извършени. Ако имате конкретни виждания, относно срока на изпълнение, те ще бъдат взети под внимание при изготвянето на офертата и изпълнението на поръчката.

Цена на работа

На входа на всеки хипермаркет HomeMax има обособен център, в който ще получите максимално адекватна информация от наш специалист, който ще Ви консултира, ще съгласува удобна дата за предварителен оглед и ще изготви индивидуално ценово предложение, съобразено с Вашите изисквания и предпочитания.

Задължително ли е материалите да бъдат закупени от HomeМax? 

В нашите хипермаркети HomeMax разполагаме с разични обшивки за сайдинг, но не е задължително материалите да бъдат закупени от нас. Ние ще се постараем да Ви бъдем полезни независимо от къде сте ги закупили. 

Защо да избера HomeМax?

В HomeМax Ви предлагаме качествено изпълнение в предварително определен срок. За всички извършени от нас строително-монтажни работи получавате писмена гаранция. 

В кои градове се предлага услугата?

HomeMax осигурява изпълнението на строително-монтажни работи в цялата страна. За повече информация можете да се свържете с Център за строителни услуги в някой от нашите магазини:

HomeMax в София Владимир Вазов

HomeMax в София Люлин

HomeMax в Стара Загора

HomeMax в Пловдив

HomeMax в Бургас 1

HomeMax в Плевен

HomeMax във Варна

HomeMax в Русе

HomeMax в Бургас 2

 

Информация може да получите също на нашия безплатен национален телефон: 080015080 или да пуснете запитване.

Направи запитване
*
*
*
*
*
*

* задължителни полета

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
Съгласен съм