Тоалетни седалки от дуропласт

Филтрирай по
Плавно затваряне
Цвят
Цена
от 14 лв. до 229 лв.

Подновявате Вашата баня и трябва да смените тоалетната седалка? Чудите се каква да изберете, a пазарът Ви залива с предложения от различни материали? Именно за това ще разгледаме какви са плюсовете на един от предлаганите материали – дуропласта и защо да изберете точно него.

Удобни ли са седалките за тоалетна чиния Дуропласт

Тоалетните седалки от дуропласт, наричани още термореактивни са изработени от синтетична смола и втвърдител. Самият материал е сравнително еластичен и се обработва чрез пресоване. Това го прави възможен за оформяне във всякакви форми и контури. Необходимо е само да погледнете Вашата тоалетна чиния, за да разберете каква тоалетна седалка е подходяща за нея и да измерите разстоянието между крепежните елементи – след това намирането на правилната седалка от този материал е изключително лесно. Ние в Home-Max предлагаме тоалетни седалки от дуропласт в богато разнообразие от форми и дебелина. Хубавото на този вид материал е, че не изглежда като обикновена пластмаса, а придава един по-скъп и елегантен завършек на Вашата тоалетна чиния.

Какви видове можем да открием

Един от плюсовете на термореактивната пластмаса е, че може да бъде цветна – притежава устойчивост и стабилност на цвета. Така избраният от Вас фабричен печат няма да избледнее и винаги ще придава цветен акцент във Вашата тоалетна. При нас ще откриете:

  • бели тоалетни седалки – класическият избор, който можете да направите – понеже се почиства изключително лесно и не променя цвета си, няма защо да се притеснявате, че след време може да придобие захабен вид. Сред белите тоалетни седалки от термореактивна пластмаса ще откриете както такива, с допълнителна приставка за малки деца, така и ултра тънки модели, които придават повече елегантност на цялостния вид на тоалетната;
  • тоалетни седалки с принт – цветен акцент във Вашето санитарно помещение. Между тях ще откриете пейзаж от карибските острови, син воден мотив, принт с терапевтични камъни – напомнящи усещането за спа или морска звезда на плажен фон – изберете според цялостния интериор на Вашата тоалетна. И не се притеснявайте – дуропластът е материал, който е устойчив на надрасквания, така че Вашият принт ще се съхрани за дълго;
  • тоалетни седалки от дуропласт с плавно затваряне – чудесен избор за модерната баня. Все по-често предпочитана допълнителна функция към седалката – с нея освен, че се избягва неприятния трясък при затваряне на капака, също така функцията помага за по-добро съхранение на материала.

Колко са устойчиви капаците и седалките за тоалетна чиния от дуропласт

Термореактивната пластмаса не е нещо ново в изработката на различни елементи, но дали знаехте, че преди десетки години се е използвала от автомобилна компания за изработка на каросерии. Точно така, дуропластът е толкова здрав, издръжлив на удари материал, че се е използвал за направата на части за купе.
Това не е всичко! Освен, че притежава повишена якост, също е с висока химична устойчивост – можете да го почиствате с различни препарати, без да се притеснявате, че ще увредите повърхността. Най-хубавото е, че се почиства изключително лесно и не поема миризма. Дори се смята за антибактериален материал, заради добавените от производителите сребърни йони.

Как помага в избора ни Home-Max

Тоалетната седалка от дуропласт е един от най-добрите избори, които можете да направите за Вашата тоалетна чиния – не се плъзга, изключително здрав, висока химична устойчивост, изглежда скъпо и елегантно, може да бъде бял или цветен, издръжлив на наранявания, антибактериален - при това на изгодна цена.
В Home-Max предлагаме тоалетни седалки в широк ценови диапазон. Можете да изберете между различни форми, размери, цвят, допълнителни приставки и функции. Поръчайте онлайн още сега с доставка до удобен за Вас адрес!

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване.
Прочети още
Съгласен съм