Аксесоари за фрези

Филтрирай по
Цена
от 2 лв. до 699 лв.

Аксесоарите за фрези са удобни елементи, когато е необходимо извършването на допълнителни функции от машината. Това се идни нескъпи допълнения, но способни да Ви спестят много време и физически труд. Нека обаче се запознаем с начина за подмяната им и защо са най-износваните части в съоръжението.

Кои части се износват най-често и налагат смяна

Обикновено се наблюдава износване на движещите се механични детайли, участващи в работния процес при мотоблока. В случая това са елементите, отговарящи за обработката на почвата:

  • браздир;
  • вилка;
  • плуг;
  • картофовадач;
  • дискове;
  • ремъци и доста други.

Всички те често налагат подмяна поради камениста или глинеста почва, съприкосновение с твърд предмет или поради друг подобен случай, в който се нанася силен удар по елемента. Последните са изработени от плътна и много здрава закалена стомана, но по-силен удар е способен да ги повреди необратимо, след което се налага смяна.

Съвети как да се извършва подмяната

Обикновено механизмът на прикрепване е съставен от няколко болта, които трябва да се развият за да се отдели добавката от машината. Това се извършва с подходящия размер гаечен ключ. При поставянето, обърнете внимание на регулатора на степените на височината. Нагласете я по ваша преценка и за удобство.

Бъдете внимателни по време на работа. Когато напъвате с ключа е твърде вероятно той да изпадне от главата на болта и да се ударите в най-близкия до вас детайл. След смяна или преди нея, грижете се допълненията да са чисти и да се съхраняват на сухо място, като така си гарантирате по-дългата им служба към вас.

Как се прикачват аксесоарите

В много от случаите, начинът на прикачване е еднотипен за всички допълнения и той е съставен от регулираща височината част и фиксираща. В прикачването, бъдете по-внимателни при напасване на компонента към машината, определете нужната височина и я фиксирайте чрез предназначения за целта пристягащ модул и готово!

Защо да изберете от home-max

Защото политиката ни е с грижа за клиента. Тоест, ние Ви осигуряваме богата гама от стоки за гъвкав и прецизен избор, само нови продукти с гаранция и неустоими цени. От друга страна, често провеждаме промоционални кампании за още по-изгодно пазаруване, а професионалните ни консултанти се грижат да Ви помогнат в избора на правилната покупка, без да платите и нито стотинка повече за ненужни функции. При нужда от съдействие, не се притеснявайте да ни потърсите!

Запознай се с нашите предложения и намерете най-качествените аксесоари! Очакваме Ви!

 

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване.
Прочети още
Съгласен съм