Бензинови фрези

Филтрирай по
Марка
Обем на двигателя
Брой скорости
Цена
от 429 лв. до 2999 лв.
Страница 1 от 2

Моторната фреза е машина, която максимално улеснява работата на градинарите, обработващи средни по размер земеделски площи. Благодарение на лесната си експлоатация и висока степен на ефективност, подобно оборудване стана предпочитано от много хора, но нека все пак разгледаме предимствата и спецификите за експлоатация.

Предимства на бензинови фрези

Този вид земеделско оборудване е по-мощно от електрическите си аналози и е предназначено за обработка на средни по размер площи. Може да се използва в градина, където липсва електроснабдяване, а също за този вид уреди се предлагат и допълнителни приставки, разширяващи тяхната функционалност - картофовадачи, браздири, плугове и т.н.

Подходящи са за работа в зони, където има много растителност, като дървета и храсти, защото липсва кабел, който постоянно да се заплита. По-големи са по размери и притежават по широка работна област, намалявайки цялостното време за завършване на процеса. Големите им резервоари пък осигуряват продължителна дейност без прекъсване.

Специфики на работа

  1. Използвайки подобно оборудване, на първо място е безопасността. Стремете се да държите краката си възможно най-далече от движещите се органи. Желателно е носенето на цели и здрави кожени обувки.
  2. След стартирането на мотокултиватора е нужно само да го насочвате в правилната посока.
  3. В случай на застопоряване в земята, просто разклатете леко в страни и продължете.
  4. Ниската скорост на придвижване на мотоблока при високи обороти позволява по-добрата обработка на земята.
  5. Преди употреба, почистете работната зона от камъни и твърди предмети за да се избегне повреда на механичните елементи.

Защо да изберете от home-max

Защото прецизно избираме партньорите си, от които да зареждаме стоките, обръщайки на първо място внимание на високото качество и достъпните цени. Само при нас ще намерите най-качествените бензинови фрези и то с гаранция от производителя. Имате специфични изисквания към търсената от вас машина? Свържете се с консултантите ни и те с радост ще обсъдят с вас възможните решения.

Ако не сте привърженик на онлайн пазаруването, винаги можете да отидете до най-близкият ни магазин и да видите на живо предлаганите стоки, да ги докоснете и на живо да говорите със служителите ни. Ако обаче не обичате чакането на опашки, онлайн магазинът ни е за вас. Той е удобен за пазаруване дори и чрез портативни мобилни джаджи, а времето за доставка до вратата на дома Ви е възможно най-краткото. Очакваме Ви!

 

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване.
Прочети още
Съгласен съм