Принадлежности за пръскачки

Филтрирай по
Цена
от 7 лв. до 37 лв.
Страница 1 от 1

Пръскачката е градински аксесоар, който се използва за напръскването на растенията със специални химически препарати, унищожаващи вредителите и болестите. За правилната поддръжка на прибора обаче се изисква придобиването на специални принадлежности, за които ще поговорим в настоящия материал.

Колко често да правите профилактика на пръскачката си?

За да може тя да Ви служи дълго и безаварийно е необходимо нейното промиване след всяка употреба. При изсипване на разтвора в резервоара, винаги го прецеждайте от едрите частици, така че да не запушат дюзата при употреба. След приключване на работата с нея, задължително разглобете всички съставни елементи и ги измийте обилно под хладка течаща вода.

Сглобете я обратно и напълнете с вода, включвайки уреда да пръска известно време. Така ще промиете цялата система, като удължителя, маркучите и дюзата. Разклатете, за да се измие вътрешността, отворете бавно капака, за да се изпусне плавно налягането и изсипете останалата течност. Сега оставете да изсъхне всичко.

Какви резервни части ще откриете при нас?

В онлайн магазина home-max сме Ви приготвили пълна гама от принадлежности, като:

  • удължители - позволяват достигането на труднодостъпни места, например при третиране на дръвчета с по-висока корона;
  • ръкохватки - пластмасовата част, която се хваща с ръка и се активира работния режим;
  • цели комплекти - съдържа по един от споменатите по-горе елементи.

Всички те ще Ви помогнат да приспособите уреда си според нуждите, защото е възможно монтирането на удължение и поставяне на специален накрайник. Естествено, ако се нуждаете от помощ или съдействие по време на пазаруването, винаги можете да се обърнете към експертите ни. Те с удоволствие ще се отзоват.

Какво е дюза за пръскачка?

Това е частта, правеща течността да се разпръсква във вид на прах, когато използвате прибора. По този начин равномерно се обхваща по-голяма площ с едно третиране и препарата попада навсякъде по растението. Така ефективността от процеса се увеличава значително, като същевременно можете да регулирате широчината на струята.

Препоръчваме след употреба, задължително да проверявате отвора за наличие на запушвания и попадане на едри частици. Ако забележите такива, внимателно ги отстранете, но без да използвате тел и твърди тела, рискувайки да повредите елемента.

Разбира се, както знаете, нашите експерти са винаги на разположение при необходимост от съдействие или консултация със специалист. Заповядайте онлайн на home-max.bg или ни посетете лично в някой от реалните търговски обекти в големите градове на страната. Там също Ви очаква голяма продуктова гама от разновидности на атрактивни цени и професионално клиентско обслужване. Очакваме Ви!

 

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване.
Прочети още
Съгласен съм