Градински пръскачки

Филтрирай по
Цена
от 1 лв. до 449 лв.
Страница 1 от 2

Пръскачките са често употребяван от земеделците уреди, за да могат да спасят насажденията си от различните вредители. Какво е предназначението им и какви видове ще откриете в онлайн магазина ни ще разберем сега.

Предназначение

За съжаление в земеделието, често по кълновете се наблюдава нашествие от насекоми. Те трябва да се изтребват, защото в противен случай ще унищожат всичко и резултатът от целия труд ще е нулев. За целта, често тези насекоми се третират със специални отровни течности чрез градински пръскачки.

Те представляват различни по вместимост резервоари, с поставен върху тях пулверизатор. Вътре в резервоара се нагнетява въздух и със специалната дюза се разпръсква отровата. Налягането за излизането на течността се създава от вградена помпа, която ръчно се напомпва при спад на въздуха в бутилката.

Видове

При нас са достъпни варианти с различна вместимост на бутилката (8л, 5л, 3л и т.н.) В зависимост от обработваемата площ се прави избора и на обема. Малките модели от 1,5 литра се държат в ръка и те са комбинирани в един уред, без отделни компоненти към него. По-големите и тежки разновидности са от типа гръбни с предвидени към тях презрамки, за да се носят на гърба. Те обикновено се използват за обработка на лозя и друга подобна растителност.

Последният тип притежават отделна щека, свързваща се към бутилката чрез маркуч и тя се държи в ръка. Върху нея има бутон, след чието натискането се освобождава налягане и пръскачката започва да пръска. Те позволяват достигане на по-високи места - ако третирате дървета или храсти. Това бяха ръчните видове.

Предлагаме обаче и моторни и електрически варианти, притежаващи двигател, изпълняващ ролята на помпата, която ръчно помпахте в гореописаните случаи. Тук двигателя създава доста по-голямо налягане и той се включва и изключва автоматично при достигането на определени стойности. Този тип са предназначени за обработката на множество декари площ. При нас ще откриете и множество резервни принадлежности за подмяна, в случай на нужда.

Защо да предпочетете Home-max.bg

Защото в Home Max предлагаме хиляди стоки на евтини цени и с продължителна гаранция за качество. При нас също можете да очаквате:

  • компетентна помощ от консултантите ни и заедно ще откриете най-доброто за вас решение;
  • множество разновидности на стоките за повишена прецизност в избора;
  • възможност за бързи покупки, чрез специалната вградена в сайта система, без регистрации и оставяне на лични данни;
  • мобилна адаптивна версия на магазина, позволяваща пазаруването от мобилни устройства, без значение от големината и резолюцията на дисплея;
  • винаги адекватна реакция от страна на екипите ни и възможно най-бързите доставки до посочения адрес.

 

Ако изпитвате затруднения при пазаруването и избора на стока, свържете се с нас и ще Ви помогнем. Очакваме Ви!