Филтрирай по
Цена
от 17 лв. до 349 лв.
Страница 1 от 1

Свределите представляват пробивни стоманени цилиндри, на върха на които има режеща част, чиято опашка по цялата дължина се навива на спирала. Те се използват за почвено пробиване, но нека разгледаме техните видове и стъпките към правилния избор, както и достъпните при нас варианти.

Какви видове свредели има?

Отделните разновидности се класифицират по:

  • предназначение - за пробиване на различни по диаметър дупки в почвата за засаждане на дръвчета, за поставяне на огради и т.н;
  • диаметър - предлагат се различни разновидности (от 100 до 400 мм), които според тяхната употреба може да варират значително;
  • дължина - тя също има значение и зависи от предназначението на отвора. Например, ако се използва за засаждане на дърво, тя е по-малка, отколкото ако се пробива за полагане на бетонни колони за ограда и т.н. Дължината варира от 800 до 1000 мм;
  • други - според прикрепващия механизъм във вид на резбово съединение, триъгълник или шестоъгълник.

Как да изберете правилен модел и размер?

За да си гарантирате добра съвместимост и безпроблемна работа е напълно препоръчително свредлата да се купят в комплект с машината. Размерът и модела абсолютно зависят от тяхното предназначение и настилката, върху която ще пробиват. При подбора са важни още следните параметри:

  • мощност на двигателя;
  • въртящ момент;
  • съединителния механизъм;
  • диаметъра на пробивната част.

За повече прецизност в подбора е необходимо да се прецени материала за пробиване и неговата плътност, колко е каменист и т.н.

Какъв избор се предлага в Home-max.bg?

Онлайн Ви очаква цяла гама от бензинови и моторни свредели на невиждани цени и с гарантирано високо качество. При затруднения в подбора или при нужда от допълнителна професионална помощ, задължително потърсете експертите ни. Те ще Ви преведат през процеса на правилния избор, а също биха предложили и оптимална алтернатива. Възползвайте се!

Защо да пазарувате в Home-max.bg?

В Home-max винаги предлагаме само най-висококачествени продукти в комбинация с изгодни условия и професионални оператори за бързо и гъвкаво клиентско обслужване. Предоставяме дори и продължителна гаранция на стоките и ако пазарувате онлайн, използвате един наистина богато зареден и интуитивен за навигация сайт.

Ако предпочитате да пазарувате от традиционен магазин, заповядайте в някой от разположените в големите градове наши търговски обекти, където ще видите продукта на живо в реалните му размери. Там също Ви очакват отзивчиви консултанти, готови веднага да Ви съдействат! Заповядайте!.

 

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване.
Прочети още
Съгласен съм