Сгъваеми туби и соларни душове

Филтрирай по
Цена
от 4 лв. до 18 лв.
Страница 1 от 1

Когато сме на къмпинг за няколко дни е препоръчително да имаме възможност да се къпем или просто да притежаваме средство за водно разхлаждане. Една такава алтернатива са сгъваемите туби и соларните душове. Как да направим правилния за нас избор и начинът на употреба ще бъдат обсъдени в настоящата ни статия.

Нужен ли ви е душ за къмпинг?

Ако обичате да къмпингувате знаете, че дори само да почивате човешкото тяло поради обясними причини има нужда от грижа - за да се чувстваме свежи и чисти. В тази връзка, една мобилна водна система в никакъв случай няма да ни е излишна и въпреки, че не сме си у дома, импровизираното къпане на полеви условия е забавно.

Разбира се, за загряването на водата използваме слънцето, оставяйки пълния резервоар няколко часа под влиянието на жарките слънчеви лъчи. Когато тя достигне приятна температура, можем вече да се изкъпем. Възможно е и директно да се излее предварително загрятата на огъня течност. Как обаче става това?!

Как се използва?

Употребата е изключително лесна:

  • след разгъването на тубата, тя се напълва с вода и се оставя 2-3 часа на слънце, за да се сгрее;
  • при използване, просто надявате гъвкавия маркуч с душа в предвидената за целта пробка и настройвате силата на струята.

Важно е да се спомене, че течността изтича на гравитационен принцип и е необходимо резервоара да се постави на височина, по-голяма от собствения Ви ръст, за да сработи ефектът. Разбира се, възможно е да се използва и във вид на чешма за измиване на ръцете или съдовете след хранене.

Какво да гледате при избор?

Най-важният показател, на който следва да обърнем внимание при избора е вместимостта на тубата. Разбира се, тя зависи от броя на ползващите я хора и като цяло на консумацията. Ако сте самостоятелни, то по-малкият вариант от 10 литра например би бил достатъчен. В случай, че сте три или четири членно семейство, то тогава е препоръчително да заложите на 14-15 литровите предложения.

Като цяло, това са изключително компактни решения, когато са в събрано състояние не заемат много място в багажника. Доста лесно се разгъват и сгъват обратно, а теглото им е няколко грама, така че могат да се носят дори и от деца. Важно е обаче да се пазят от удари и остри предмети, които могат по време на транспортирането да ги пробият.

Защо да изберете HomeMax?

Онлайн в home-max.bg сме приготвили доста разнообразна гама от модели с различна вместимост, така че да отговорим на широкия спектър от търсене. Цените ни са най-добрите в отрасъла, а операторите по обслужването на клиентите са в постоянно очакване през работните дни, така че възползвайте се да ги разпитвате в случай на възникнали въпроси. Очакваме Ви!

 

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване.
Прочети още
Съгласен съм