Аксесоари за къмпинг

Филтрирай по
Цена
от 2 лв. до 84 лв.

Всички любители на откъсването от натоварената градска среда чрез къмпингуване знаят, че в условията, на които ще са изложени е необходимо да се снабдят с някои аксесоари, които не се използват обичайно в ежедневието. Подготовката е важен момент, особено за начинаещите. Сега ще разберем кои са основните принадлежности и по какъв начин да изберем подходящите.

Какво да вземете на къмпинг?

Къмпингуването се провежда на полеви условия, поради тази причина се нуждаем от по-специфично оборудване. За целта се предлагат специални аксесоари, които ще ни осигурят необходимия комфорт:

  • газови котлони - бутилка с известно количество газ в нея и приставка съдове (котлон). Позволява бързо приготвяне на вкусотии на места, където няма достъп до електроенергия;
  • термоси - съдове с изолационен слой, предназначени за наливане на вода и други горещи напитки, запазвайки температурата им по-продължително време;
  • водоустойчиви торби - торбички, направени от водонепроницаем материал, предпазващ багажа в тях от дъждовете;
  • лампа - осветлението вечерта в палатката е задължително и за целта са достъпни LED лампи с батерии или на газ;
  • ножче - ножът е задължителен прибор както в дома, така и когато сме на почивка на полеви условия;
  • соларни душове и сгъваеми туби - аксесоари, които в такива условия са от необходимост за личната ни хигиена и не само.

Това разбира се са основните допълнения, които е необходимо задължително да притежаваме, когато предприемаме почивка на къмпинг. Останалите неща, можете да ги разгледате в специализираната категория онлайн в Home-Max.

Как да изберете подходящите?

Изброените по-горе са основните и техният подбор трябва да се базира на продължителността на престоя. Например, за газовия котлон при дълъг престой е нужно да предвидите допълнителен газов пълнител, който да се подмени след изхабяване на настоящия. Според количеството на багажа Ви пък например се подбира и обема на водоустойчивата торба.

Разбира се, ако отивате за повече от два дни на почивка е добре да предвидите и вариант за къпане, ако заминавате през летния сезон. Подобно решение вече е измислено и то се състои в специален гъвкав черен резервоар с вода, оставящ се за няколко часа на слънце за загряване. Той притежава душ с гъвкав маркуч.

Какво предлагаме в Home-max?

В онлайн магазина на Хоум Макс ще откриете всичко необходимо за прекарването на едно незабравимо къмпингуване в планината с приятели. С нас можете да си подсигурите котлона за готвене, осветлението, съхранение на топлите напитки, масата, столовете, възможностите за поддръжка на личната хигиена и разбира се подслона. Всичко това се намира на едно място в най-големия онлайн хипер-маркет в България, така че заповядайте да разгледате дори още сега.

Представените по-горе продукти при нас се предлагат на неустоимо ниски цени и с гарантирано високо качество, а обслужването ни е на професионално ниво, така че всеки клиент при нас да може да направи информиран избор. Очакваме Ви!

 

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване.
Прочети още
Съгласен съм