Принадлежности за помпи

Филтрирай по
Цена
от 4 лв. до 89 лв.
Страница 1 от 2

Както всички съоръжения в дома, така и помпите имат нужда от допълнителни принадлежности, за да могат да заработят пълноценно. Сега ще видим наличните аксесоари и какво сме Ви приготвили в онлайн магазина.

 

Какви аксесоари ще откриете?

Пазарът към момента е претрупан с всякакви принадлежности, предназначени за употреба в хидрофорните помпи. Това са например маркуч, филтър за пречистване на водата, отделни преходници и мембрани. Те представляват малки отделни части, чиято съвкупна употреба съставя цяла работеща система. Всяко от тях изпълнява определена функция, за да може да се затвори работния процес.

От тях разбира се има различни видове, но целият избор трябва да се основава на нуждите и предпочитанията Ви, както и наличния бюджет. Ако не сте уверени в изпълняваната от съответната част роля се обърнете към специалист в областта или ни потърсете и консултантите ни ще Ви помогнат.

 

Какъв е изборът в Home-max.bg

Асортиментът в нашия онлайн магазин, както винаги е разширен и ще откриете почти всичко, което Ви е нужно за да затворите работния цикъл на водоснабдителната си система. При нас например са налични:
• меки връзки - съединителни гъвкави маркучи. Те са оборудвани с метална оплетка за допълнителна сигурност и в краищата с различни по диаметър съединителни накрайници;
• филтри - представляват стъклени съдове, с поставени във вътрешността им филтриращ елемент, задържащ пристигащите с водата частици мръсотия. При значително замърсяване, елементът се подменя с нов;
• манометър - устройството, измерващо създаеното налягане в тръбите. Мерната единица е (Bar);
• пресостат - това е управляващото устройство, контролиращо включването и изключването на помпата. Когато налягането в системата достигне определена горна граница, пресостатът изключва мотора, а при спад до определена минимална граница, той го включва;
• смукателни маркучи - при нас ще откриете различни разновидности. Те се поставят във водата например на кладенеца и чрез тях се изсмуква течността, за да се разпредели във водопроводните тръби.

 

Защо да купите от Home-max.bg

Защото вероятно забелязахте, че в онлайн магазина home-max.bg предлагаме пълен арсенал от принадлежности и ще намерите почти всичко. Цените ни са едни от най-достъпните, а професионалните ни консултанти ще Ви съдействат при всяка трудност и ще предложат подходящото за вас решение.

Присъединете се към общността от доволни клиенти на Хоум Макс още сега! Очакваме Ви!

 

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване.
Прочети още
Съгласен съм