Надуваеми детски играчки

Филтрирай по
Вид продукт
Цена
от 2 лв. до 139 лв.
Страница 1 от 2

Вярваме, че няма дете, което не обича лятото, игрите на плажа, в басейна или на двора. А играчките, сред които се откриват подходящи за всяка възраст и едновременно с това са безопасни, са именно надуваемите. Какви разновидности се предлагат нека видим в следващите редове!

Какви видове надуваеми играчки ще намерите

Можем да обособим условнo играчките в няколко групи:

  • Надувамеи дюшеци и острови – тук ще откриете както класическите дюшеци за един човек, така и съвременни цветни варианти във формата на сладолед, коктейл, близалка и други. Освен това все по-масово използвани стават съвременните острови, които са доста по-големи, предлагат се във вид на фламинго, диня и други;
  • Надувами топки – тук разнообразието е голямо, когато става дума за размери – от цветна топка с брокат с диаметър 36 см, до доста по-големите варианти по 50 см, 60 см, до 107 см или огромната надуваема топка с диаметър 183 см;
  • Надуваеми пояси, раменки и жилетки – по-малките обикновено имат нужда от допълнителни средства, за да са по-спокойни и те и най-вече родителите им. На помощ идват цветните надуваеми пояси, раменките и надуваемите жилетки, които не им позволяват да потънат;
  • Детски ванички – най-мъничките могат да се къпят в детска ваничка до хавлиите или шезлонгите на мама и тати;
  • Надуваем център – истинско приключение за малчуганите – комбинация от пързалка, басейнче и забавно фонтанче – всичко в едно;
  • Други – надуваеми делфини, акули, китове, крокодили, надуваеми лодки – всичко необходимо за голямата забава в морето или басейна.

Защо да изберете надуваеми играчки за плаж

Основното им предимство е, че те са супер удобни, леки и лесни за пренасяне от хотелската стая до плажа или пък защо не в багажника на колата, когато отиваме на по-далечни разтсояния.

Поради това, че се надуват и изпускат, когато пожелаем са чудесно решение за игра в басейна на двора, защото през студените месеци лесно ще ги приберем на място, на което няма да заемат голямо пространство и така до следващото лято.

Цената – те са много бюджетен вараинт измежду всички съществуващи играчки за деца. При това някои от тях са подходящи както за плажа и двора, така и за водата, като топки и дюшеци.

Защо да закупите онлайн от HomeMах

Ние в ХоумМакс предлагаме разнообразие от надуваеми играчки за малки и големи. Богат избор от цветове, размери и форми на разумни цени. С нас можете да поръчате лесно и бързо онлайн с доставка до Вашия дом, без да губите излишно време в търсене и обикаляне. Направете топлите месеци още по-приятни за Вашите деца и внуци.