Филтрирай по
Цена
от 0 лв. до 99 лв.

Боравенето с пълноценната камина изисква употребата на някои аксесоари, значително улесняващи поддръжката на огъня и цялостната работа с нея. Нека разгледаме нашите предложения и да видим, по какъв начин биха ни били полезни. Ще дадем също и ценни съвети за безопасна експлоатация и ще разберем, какво ни отличава от конкурентите.

Какви аксесоари за камина предлагаме?

При нас има доста голямо разнообразие на разновидности и пълно оборудване за пълноценна работа. В продуктовата гама ще откриете духалките за разпалване, метла, лопатка, кофа и кошове за дърва. Достъпни са още и цели комплекти, състоящи се от принадлежности за изгребване на пепелта, за разместване на дървата или прочистване на скарата за влизане на въздух.

 

Отделно се срещат и самостоятелни компоненти, като маша, щипка за брекети и още куп полезни и улесняващи поддръжката на огъня инструменти. Всички те са снабдени с красива стойка, в която се съхраняват удобно, без да цапат.

Как ще ви помогнат?

Всяко от тях си има предназначение, така че да Ви улесни в поддръжката на огъня, топлината и уюта в помещението. Проектирани са с красива форма и орнаменти, помагащи им добре да се впишат в съвременния интериор. Конструкцията на всеки от представените инструменти е изключително надеждна за безпроблемна и дългогодишна употреба, защото са изработени от неръждаема стомана.

Премахването и поставянето им върху стойката е изключително лесно и бързо, без да се изисква прилагането на каквато и да е сила. В същото време, те стоят на мястото си, без да се откачват и разместват.

Как да ги използвате безопасно?

Безопасната употреба е много важна и спазването на някои дребни препоръки, ще Ви предпази от случайни инциденти и неприятни усещания:

  • хващайте елемента само и единствено за дръжката;
  • докато боравите вътре в огнището, не правете резки движения, за да предотвратите изхвръкването навън на горещ до червено въглен;
  • в никакъв случай не докосвайте прибора до мястото, което преди секунди се е намирало в жарта;

Спазването на изброените по-горе елементарни инструкции за безопасност, ще Ви спестят неприятни ситуации.

 

За да се снабдите и Вие с красив и качествен комплект от аксесоари на атрактивни цени, посетете ни онлайн на Home-Max и ще получите доста разнообразна гама за сравнение и избор. При нас, продуктите са надеждно изработени и се характеризират с отлично качество и дълготрайност. Работим само с проверени и надеждни производители и доставчици, така че можете напълно да ни се доверите.

Ако изпитвате трудности в подбора, не пропускайте да се свържете с консултантите ни. Те са специалисти в своята област и ще Ви съдействат да направите правилната покупка. Очакваме Ви!

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване.
Прочети още
Съгласен съм