Филтрирай по
Марка
Мощност
Отопляем обем м3
Цена
от 279 лв. до 1199 лв.
Страница 1 от 2

Със сигурност, ако у дома не се отоплявате на твърдо гориво, поне веднъж сте се възхищавали от топлината, която отдават тези уреди. Тук не само температурата, която отдават е ключова, а и уюта, който създават. Гледате пламъка, докато навън се сипе сняг и се пренасяте някъде в детството си или просто назад в спомените си.
Ако е дошло времето да вземете решение как да се отоплявате, ето едно предложение от нас, което не само ще събира всички около себе си, заради топлината, а и заради аромата на прясно изпечено ястие, който ще се носи от него. Да, правилно сте разбрали. Това е готварска отоплителна печка, нека видим какви са нейните предимства и какви разновидности се предлагат. 

Става ли по-вкусно, ако готвите на печка на дърва?

Тук отговорът ни е кратък, точен и категоричен – несравнимо вкусно е!

Храната поема леко опушен дъх, който не може да се придаде в нито един друг уред, колкото и на брой функции да има. Иначе е като обикновена печка – има си фурна и котлони. Вие определяте температурата, с която ще готвите, също така дали да пече само отгоре или само отдолу, или от всички страни.
Отново, както при електрическите фурни и котлони, можете да приготвята всичко – десерти, кексове, месо, супи, нямате никакви ограничения.
Със сигурност поне веднъж в живота си сте яли баница – класическа или с тиква, приготвена именно в такава фурна. Е!? – Със сигурност не сте забравили вкусът й, нали така?
Недостатъци при тези готварски печки могат да срещтнат единствено младите, неопитни готвачи, които искат максимално по рецепта да изпълнят ястието. Но и те лесно ще се научат.

Какви са предимствата?

Както вече споменахме това е необикновен отоплителен уред и необикновена фурна в едно. Ще Ви направи независими от електричеството, единственото, което трябва да направите е да се запасите с дърва. Знаете колко е неприятно, когато за вечеря няма нищо, прибирате се от работа и разбирате, че цял ден не е имало ток. С тази печка няма да имате подобни проблеми. А факта, че докато готвите ще се топлите и докато се топлите можете да завъртите една баница за малчуганите е неоспоримо предимство. Икономично и ефективно решение за студените зимни месеци.
Каква печка да изберете?
Една е основната разлика при тези уреди е, че се предлагат с и без водна риза. По-лесни за употреба са, разбира се, тези без водна риза, защото тя трябва да е винаги пълна, в противен случай, би се повредила.
Критериии за избор са също:

  • отопляемия обем;
  • размерът;
  • мощността. 

Защо да изберете HomeMax?

Доставчиците, с които работим са се доказали във времето. Можете напълно да разчитатате на качеството на техните продукти. Богатото разнообразие, пък, ще Ви помогне да направите правилен избор. Обърнете са към нашите консултанти или пишете на нашата Facebook страница.

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване.
Прочети още
Съгласен съм