Категории
Филтрирай по
Цена
от 0 лв. до 0 лв.
Не са намерени продукти.

Какво представлява Smart Home?

Представете си, че можете да управлявате всички уреди у дома от разстояние, само с помощта на Интернет и мобилното устройство, таблета или компютъра Ви.

Да, знаем колко пъти Ви се е случвало! - По път за работа се сещате, че сте забравили ютията включена, обливат Ви горещи вълни, „А пресата изключих ли от контакта?“, „Пак оставих лампите светнати“..
Защото знаем какво е, за това предлагаме SMART решения.
Контролирайте всичко от светлините и температурата, до сигурността на вашия дом!

Какви са предимствата им?

На първо място SMART устройствата Ви спестяват:

  • Пари – защото със сигурност ще оптимизирате разходите си. Можете да контролирате изцяло работата на уредите, дори и да им задавате режим на работа за по-дълъг период;
  • Време – прибирате се у дома и чакате да се охлади стаята, да се затопли водата. Вече няма да Ви се налага - всичко е във Вашите ръце;
  • Напрежение – както вече казахме – Вие контролирате каквото поискате, когато поискате и от която точка поискате.

Какво се предлага в HomeMax?

С богатия ни асортимент можете да заживеете в наистина умен дом.
Контакта ще настроите да се включва и изключва автоматично съобразно изгрев и залез.
С помощта на умната крушка можете да управлявате над 16млн. цвята.
Kонтролера за LED ленти Ви позволява да избирате между 6 програмирани светлинни ефекта за настроение, a умното управление на LED осветление е с вграден трансформатор и драйвър, с него контролирате спотове, панели, луни – едновременно до 2 тела по 20W.
Всичко до тук ръководите с помощта на WiFi, а защо не и просто да настроите таймера според Вашите изисквания.
Представете си - с тези функции ще симулирате присъствие, когато не сте у дома. Я да видим сега кой е по-хитър?
Разполагаме с най-малкия WiFi прекъсвач в света – монтира се лесно зад стандартен ключ или контакт. Управлявайте светлини, уреди, офис оборудване, отоплителни уреди, електрически щори.
Универсалното инфрачервено дистанционно – WiFi сензор ще допринесе за уюта във Вашия дом – ще контролирате климата, влагата, осветеността и движението.
Можем, разбира се, да Ви предложим и решения с по-голям обхват, предназначени за новопостроени домове – SMART уред за контрол на до 4 електрически вериги наведнъж по 10А всяка (4х2300W).
Всичко това програмирайте 24/7.
Разбира се, това не е всичко...
И далеч не е толкова сложно, колкото изглежда. Можете да управлявате дома си с един клик, през напълно безплатното приложение, подходящо за Android и IOS

Защо да изберете HomeMax?

Винаги сме информирани, в крак с новите технологии и искаме да сме максимално полезни за нашите клиенти. Разполагаме с екип от професионалисти, към които можете да се обърнете напълно безплатно.
Проверете сами!

 

 

 

 

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване.
Прочети още
Съгласен съм