Добавки към масла за кола

Филтрирай по
Цена
от 5 лв. до 44 лв.

От какво са съставени?

С времето по мотора се натрупват сажди и отлагания. По този начин работата му се затруднява значително и съответно се намалява живота му. Добавките имат за цел да се справят, както с тези проблеми, но и заедно с това да охладят мотора, да го предпазят от образуването на корозия по него и от преждевременно износване.  

Благодарение на химически активните микрочастици в тях те проникват в двигателя, създавайки невидим предпазващ филм. Те са специално разработени, така че да влияет благоприятно на частите на двигателя и същевременно с това да се съхранява вискозитета на маслото при големи температурни амплитуди.

Съставът им е различен в зависимост от това, какъв ефект търсите и кои точно експлоатационни свойства на маслото искате да повишите. Ако имате въпроси и се затруднявате с избора на подходяща присадка, можете да се обърнете за помощ към нашите професионални консултанти, които ще ви съдействат с избора на най-добрата добавка за автомобила ви.  

Какъв ефект имат?

Те се използват именно с цел да се увеличи значително живота на мотора, като заедно с това се грижат за чистотата му, както и го предпазват от образуването на корозия, отлагания на сажди и други замърсявания. До колко ще са ефективни това до голяма степен зависи от характеристиките на избрания продукт, а именно неговите физични, химични и експлоатационните свойства. Това оказва влияние съответно на ресурса на двигателя и на времето, което ще можете да изминете с автомобила ви преди да се наложи да го ремонтирате.  

  1. По-високи експлоатационни свойства на автомобила;  
  1. Предпазват от триене на металните части, създавайки невидим маслен филм;  
  1. Намалява се износването;  
  1. Предпазва от образуването на киселини, като именно те са основна причина за корозията.

Защо да пазарувате от HomeMax?

Ние ви предлагаме изгодни условия на покупка, отлично качество на всички продукти и достъпни цени. Имате огромен избор от над 70 000 стоки, които непрестанно се увеличават. Работим винаги само с оторизирани доставчици, за да сме сигурни на 100% в качеството и произхода на всяка стока. Доставяме закупените стоки в кратки срокове, а също така можете да пазарувате, както от сайта ни, така и да посетите физическите ни магазини в градовете София, Стара Загора, Пловдив, Русе, Плевен, Варна и Бургас.

Заповядайте при нас!

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване.
Прочети още
Съгласен съм