Филтрирай по
Цена
от 2 лв. до 219 лв.

Празниците са идеалното време за прекарване на времето с близки. Можете лесно да разпространите коледното настроение през този сезон, като украсите дома си със зимни фигурки. Коледните акценти могат да превърнат всяко пространство в празнична страна на чудесата. Зимните украси се предлагат в много различни цветове и шарки, така че можете да изразите себе си и личните Ви представи за коледна декорация. След като приключите с отбелязването на празниците, можете лесно да опаковате украсите, за да ги съхранените за следващата година.

Какви коледни фигури ще открием в раздела 

Докато чакаме белобрадия старец в навечерието на Бъдни вечер, защо да не добавим малко чар в дома си с красиви фигурки на Дядо Коледа?
Този приятелски настроен старец с дълга брада и червено палто е един от легендарните образи, съпътстващи празника. Той е представен навсякъде по време на Коледа, не само във филми – виждаме го по улиците, в търговските центрове, а сега вече можем да го имаме и в своя дом – перфектният акцент във Вашата декорация.
Нашата колекция предлага фигурки, вариращи в различни стилове, размери и цветове, така че да изразите своя стил. Ето какво можете да откриете в този раздел:

  • Образът на Дядо Коледа – усмихнат, яхнал снежна топка или нарамил чувала с подаръци – изберете този, който се вписва най-добре във Вашите представи;
  • Ликът на снежен човек – с топло шалче и табелка с надпис “Welcome” ще посреща всеки ден празничното настроение във Вашия дом;
  • Фигурка еленче – ако пък предпочитате животинки, то еленът е друга задължителна фигура, все пак някой трябва да докара добрия старец;
  • Бяла мечка – ето нещо по-забавно – можете да изберете полярна мечка с кънки или бяла мечка с мече;
  • Фигурка бяла сова – ако си падате по по-нестандартните декорации – то поръчайте си фигурка бяла сова с бебе;
  • Птиче – за по-романтичните биха били чудесно попълнение снежни птички на кон или музикална птичка на пънче;

Каква украса да си направим за Коледа

Освен традиционните гирлянди и светещи лампички, можете да превърнете дома си в още по-вълшебно място с помощта на коледните фигурки – декорирайте мебелите, масата и всяко ъгълче от стаята. Изберете различни образи и внесете коледния дух в дома!

Какво да подарим на близките си хора

Знаете за традицията всяка година да допълваме празничната украса с нещо ново. Ако се чудите какво да подарите или как да допълните подаръка си към най-близките, то със сигурност ще ги зарадвате като скриете в коледния плик някоя фигурка на добрия старец или на бяла сова с бебе. По този начин ще им помогнете и те да обновят своята украса.

Как помага в избора ни Home-Max

Предлагаме голямо разнообразие от коледни фигурки , с които да направите дома си по-празничен и цветен. Сигурни сме, че всеки ще открие нещо подходящо – класическия образ на Дядо Коледа, снежени човеци, еленчета, забавни бели мечки и бели сови, а защо не и пеещо птиче.

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване.
Прочети още
Съгласен съм