Филтрирай по
Цена
от 3 лв. до 16 лв.
Страница 1 от 1

Във всяко домакинство има нужда от метла и лопатка, дори те да не се използват всеки ден. Ето защо сега ще Ви представим нашата гама от метли и лопатки за почистване и техните разновидности.

Как метлата помага на домакинството

Съвременните варианти се създават от естествени или синтетични материали, но първите щадят природата и са безвредни за човека. Създават се от стеблата на африканското растение сорго, които по специален начин образуват единен букет. Дължината на дръжката може да бъде различна, достигайки дори до два метра.

Подходяща за измитане на боклука по пода, тя прави почистването изключително лесно и бързо. Използва се удобно, чрез движение само в посоката, където всъщност се образува купчина и се изхвърля с лопата. Сами виждате колко е просто.

Нужни ли са за качествено почистване

Употребата на това приспособление за почистване прави процеса значително по-удобен, едновременно с това не е много прецизен - подходящ за терасата, пространството пред вратата или плочките в двора. Ако обикновените лопати, поради своя ъгъл на извиване, изискваха нашето навеждане за да съберем купчината, то съвременните решения са извити на 90 градуса и не изискват това усилие от нас. Просто поставяме прибора и намитаме в него насъбралата се смет.

Предлагат се дори и малки кухненски лопатки с къса дръжка и подходяща четка, позволяваща изчистването на масата след хранене. Процесът е изключително лесен и бърз - вместо да вдигаме цялата покривка - замитаме трохите с метличката в малката лопатка и това е всичко.

Разновидности

Основно се делят на модели, произведени от синтетични и естествени материали, като първите са предназначени за вътрешна употреба, поради по-голямата гъстота и гъвкавост на влакната. Вторите е препоръчително да се използват за външна употреба - за тераси, веранди, площадки. Те по-качествено се справят с едрите частици, а решенията с по-широка глава покриват повече площ с едно движение.

Дължината на дръжките в повечето случаи може да се сменя, а материалът на изработката е дърво или пластмаса.

Ако се нуждаете и Вие от отлични почистващи инструменти на евтини цени, заповядайте онлайн в home-max, където са достъпни различни варианти и така лесно и прецизно ще изберете най-удачния за Вас. Ако се затруднявате, разбира се, потърсете ни и нашите оператори с радост ще Ви помогнат.

Заложете на нас, защото

  • ние предлагаме само дълготрайни и изпробвани във функционално отношение стоки;
  • през работни дни са на Ваше разположение квалифицирани оператори, готови да Ви помогнат по всяко време;
  • поради бързата обработка на поръчките, ние за кратко организираме пускането на покупката Ви за доставка, така че да я получите максимално скоро.


Очакваме Ви!

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване.
Прочети още
Съгласен съм