Филтрирай по
Цена
от 1 лв. до 63 лв.

Какъв да изберете и и какви видове има?

Мопът е практичен инструмент, който е предназначен за лесното почистване на дома. При избора му трябва да се обърне внимание основно на качеството, дали се почиства лесно, удобен ли е за използване и дали почиства добре мръсотията. Важен критерии е и това, от какъв материал е направен пода. Съобразете се и с това къде ще го ползвате – в малки или големи пространства, в дома или в офиса и така нататък. На пазара ще намерите основно няколко вида:

  • От микрофибър;
  • От памук;
  • От комбинирани материали;

Тези от микрофибър отлично се справят с почистването, тъй като благодарение на структурата на материята си повърхността остава практически суха. Трябва да помните обаче че те не могат да попиват големи количества влага. Това означава, че ако ще го ползвате за помещения, където ще се налага постоянно да почиствате много и да попивате доста, тогава те не са най-доброто решение. За домашни условия обаче той ще се справи перфектно и ще ви върши чудесна работа. Другото му предимство е, че не оставя следи след себе си.

За разлика от моповете от микрофибър, тези от памук ще се справят перфектно с попиването на големи количества влага, но и с премахването на мръсотията.  Тези от комбинирана материя са алтернативен вариант и са отлично решение, както за дома, така и за офиса. Ако вашата подова настилка се бои от влага, тогава именно първите са най-доброто решение за вас. Към тях се отнася паркета, ламината, както и гланцовите повърхности. В случай че сте заложили на матови плочки, тогава смело можете да изберете тези  от памук.

В HomeMax ще откриете различни видове:  

  • Тип преса;
  • С ресни;
  • Механични;
  • Класически;
  • Едноролков;
  • С двойна ролка;
  • И други.

Какво да изберем - моп или бърсалка?

Традиционните бърсалки имат едно огромно предимство, а именно имат голяма глава и така с тяхна помощ бързо можете да почистите дори и по-големите пространства. Така ако е необходимо да почистите по-голямо място, ще свършите това с бърсалките за отрицателно време. Моповете са също отлично решение, тъй като освен всички горе изброени предимства, са лесни за почистване и ползване, което е огромен плюс в тяхна полза. С тях няма да имате нужда от кофа с вода. Именно затова те са най-доброто решение за паркетите, особено ако той е ламиниран, защото в този случай водата може да доведе до неговото деформиране.

Защо да се доверите на Home-Max?

Ние сме верен помощник на всяка домакиня, която иска да радва семейството си и да се грижи за перфектната чистота на дома. При нас ще намерите огромен асортимент от над 70 000 продукта, с които да направите това, но и много други предложения на специални цени. Успяхме да спечелим доверието на клиентите ни благодарение на високото качеството, което поддържаме, възможността за покупка на стоките на изплащане, лоялното отношение и редовните ни промоции.

Очакваме ви!

 

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване.
Прочети още
Съгласен съм