Филтрирай по
Цена
от 10 лв. до 21 лв.
Страница 1 от 1

Таванът, както стените и пода игра съществена роля в цялостното оформление на всяко помещение и по принцип крайната щриха е поставянето на декоративен компонент над полилея. Той е компонент, който трябва да бъде подбран съобразно стила на интериора, така че нека се запознаем по-подробно с особеностите в монтажа и какъв избор имаме.

 

Какво представляват розетките за таван?

Различни декоративни елементи, използващи се за придаване на допълнителна индивидуалност и красота на помещението. Съществуват отделни видове, но най-разпространени са тези, монтиращи се в центъра над полилея, което подчертава неговото разположение и присъствие.

 

Изработват се от гипсови материали, а що се отнася до формата, розетките могат да бъдат такива, каквито ги пожелаят клиентите. Разнообразието е огромно, но с най-голяма популярност се ползват кръглите елементи. Разбира се, подобна украса на тавана ще бъде идеална за помещения в класически стил. Добре е, ако декорацията и формата се комбинират със стила и текстурата на мебелите и другите предмети в интериора.

 

Що се отнася до грижата за тези компоненти, тя е проста. Лесно се мият с помощта на вода и обикновена гъба.

 

Какви разновидности ще откриете в магазина на HomeMax?

Съществуват два варианта - релефни и гладки. Релефният дизайн се състои от няколко части, които се свързват на една основа — поставка. Гладките се изготвят на базата на специален профил. Те се състоят от различни геометрични фигури или линии, вписани една в друга.

 

В огромния продуктов каталог на интернет магазина Home-max.bg ще откриете и от двата вида по много варианти и всички те изработени от висококачествени материали и предлагащи се на изключително ниски цени, съобразени със стандартите в страната. При нас ще откриете различни видове и текстури, така че със сигурност ще намерите подходящия елемент за да се впише точно в интериора на стаята.

 

Как се монтира розетка?

Сложността на монтажа зависи от модела. По-леките изделия е достатъчен само гипсов разтвор и финото му нанасяне по повърхността, а след това прикрепване на мястото, чрез притискане и изчакване до стягане на лепилото. По-масивните профили изискват допълнителна фиксация чрез самонарезни винтове при дървена основа и дюбел-пирон ако монтажа се извършва върху бетонна основа.

 

Защо да изберете HomeMax?

Защото ние сме дългогодишен търговец с изграден имидж на коректен ритейлър, предлагащ:

  • качествени стоки;
  • изгодни цени;
  • професионално обслужване;
  • кратки доставки;
  • изгодни условия!

Доверете ни се и заповядайте още сега!

 

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване.
Прочети още
Съгласен съм