Пана за тавани

Филтрирай по
Цена
от 2 лв. до 99 лв.
Страница 1 от 2

За придаването на уют и комфорт в едно помещение, цялостното оформление играе много важна роля и случая с кухнята не прави изключение. В последните години окачените декорации станаха актуален тренд в тази посока, а най-бързото и лесно създаване е чрез използването на специални плоскости. В долните редове ще разгледаме какво представляват, от къде да си купим и монтираме самостоятелно.

Какво представляват плоскостите за таван

Специални декоративни елементи, изработени от пластмаса, стиропор, алуминий, дърво, гипс. Освен красящо имат и функционално предназначение, тъй като придават стил и елегантност на помещението и под тях могат да се скрият преминаващите кабели и някои дефекти.

Те или се закачват и остават във висящо състояние, чрез държачи, фиксиращи ги на едно ниво или се нареждат върху предварително изградена скара от метални профили.

Какви плоскости за таван можете да откриете в магазина на HomeMax

Поддържаме огромна наличност на квадратни и правоъгълни плочи в най-различни цветови варианти и разновидности на използвания материал. Всеки един продукт е изработен качествено и се предлага на изключително достъпна цена.

Ако ви предстои ремонт на кухнята, разгледайте продуктовия каталог и сме сигурни, че ще откриете необходимите продукти точно по размер и цвят. Ако срещате трудности, не се колебайте да се обърнете към любезните ни оператори, които с радост ще съдействат.

Как се монтират плочите за таван

В зависимост от самия материал на изработка, монтажът се извършва по различни начини. Като цяло обаче се изгражда скара от дървени/метални профили за надеждна фиксация и дълготрайност. Съвременното строителство предполага употребата на каменна вата между отделните профили за създаването на шумо- и топло-изолация. Необходимо е и прокарването на кабелите за осветлението.

Необходимите инструменти:

  • дървени/метални лайсни за изграждане на конструкцията;
  • самонарезни винтове за дърво или метал, в зависимост от конструкцията;
  • дюбел-пирони за закрепване на скарата върху основата;
  • ножовка с фини зъбци за ламарина за рязане на лайсните;
  • винтоверт за навиване на винтовете;
  • рулетка, ъгъл, молив.

Защо да изберете HomeMax

Защото ние подсигуряваме надеждно и сигурно пазаруване на най-добрите цени, чрез предлагане на професионални консултанти за правилния избор, възможност да видите доставката преди да я платите и тест период, в който да върнете продукта ако не ви харесва и да получите обратно платените пари. Както виждате няма защо да се притеснявате, така че заповядайте!