намери твоя HOMEMAX координатор електронен магазин (9.00-18.00 часа): 0882 820 410 / eshop@home-max.bg национален телефон: 0800 150 80  
   

Мозайки от керамика

Сортирай по

брой на страница

 

Мозайка Savoy 25x25

15,
99 /бр.
 

Мозайка Boris

19,
99 /бр.
 

Mozaika Village honey 20x20

12,
99 /бр.
 

Mozaika Village 20x60

22,
99 /бр.
 

Мозайка Carlos wood 25x25

21,
99 /бр.
 

Мозайка Scala 25x32.5

24,
99 /бр.
 

Пано 30x30 / 50x50 Вега Мозайка

10,
99 /бр.
 

Пано 300 x 300 / 50 x 50 Неос Мозайка 1

10,
99 /бр.
 

Мозайка Izmir

24,
99 /бр.
 

Фаянс Board brown

14,
99 /бр.
 

Фаянс Board cream

14,
99 /бр.
 

Декор Лучия пано мозайка

14,
99 /бр.

Керамичната мозайка е отлично средство за облицоване на всякакви помещения, защото тя е гъвкава, здрава и дълготрайна. Лесно се работи с нея, а крайният резултат е зашеметяващ. Защо да предпочетете този облицовъчен материал и къде е подходящ за употреба, ще разберем в следващите редове.

Защо да изберете керамична мозайка за баня?

Поради малките си квадратчета, може да се използва във всякакви труднодостъпни места, където обичайните керамични плочки е трудно да се наместят правилно. Без значение дали трябва да се облицоват кръгли, изпъкнали или вдлъбнати зони от помещението, тази мозайка е правилният избор.

Тя не се страхува от влагата и няма да се износи след време. Почиства се със специални препарати, а крайният резултат е наистина феноменален, без значение дали по основата има малки несъвършенства или не. Тя е много здрава и дълготрайна, издържаща на удари и натиск, а благодарение на циментовата обработка, става по-малко хлъзгава, дори и в мокро състояние.

Цветовото оформление и дизайнерските предложения към момента са наистина много и най-бързо можете да се уверите в това, като разгледате продуктовата ни гама на home-max.bg

А за кухня?

В кухнята стои невероятно и тук е момента да споменем, че не е задължително цялостното облицоване на стената/те. Възможно е частично полагане на определена зона, например там, където се готви и често пръска мазнина и други замърсители. Така само след приключване на кулинарния процес е достатъчно забърсването с влажен парцал и почистващ препарат и повърхността ще стане като нова.

Разбира се, поради богатата палитра от цветове, може да служи и чисто като декоративен материал, който максимално добре да се впише в общата интериорна концепция. Както вероятно забелязвате, приложението на тези плочки е многообразно и те със сигурност ще намерят своето място във всеки дом.

А за басейн?

Съвременните басейни се покриват изцяло с подобен материал, защото той наистина изглежда зашеметяващо и модерно, а експлоатационният му срок е дълги години. След грамотното полагане, не пропуска вода, не предизвиква развитие на мухъл и образуване на алергени. Не изисква почти никаква поддръжка, за да изглежда добре и лесно покрива всякакви труднодостъпни места.

Защо да изберете Home-Max?

Ако вече сте намерили приложение в дома си на подобна страхотна иновация в сферата на строителството и довършителните работи, заповядайте в някой от физическите магазини на Home-Max или онлайн, където лесно и достъпно ще направите избора си. Ако предпочетете нас, ще получите:

  • подобаващо внимание и професионално обслужване от екипи с дългогодишна практика;
  • огромно разнообразие от размери, цветове и форми, съответстващи дори и на най-нестандартните желания и проекти;
  • най-добрите и конкурентни цени в отрасъла;
  • отлична уеб-платформа с нужната функционалност за да направите избора и поръчката си за минути;
  • периодични промо-оферти и други бонуси за лоялните ни клиенти.


Заповядайте при нас дори още днес! Очакваме Ви!

 

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
Съгласен съм