Филтрирай по
Цена
от 3 лв. до 29 лв.

Стъклената мозайка е шедьовърът на съвременните интериорни решения и се отличава с изключително много качества, като красота, дълготрайност и разнообразие. Къде се поставя и възможно ли е да се използва като декорация? На всички тези въпроси ще дадем отговор в настоящия ни материал.

За кои стаи са подходящи?

Тъй като мозаечните плочки са изготвени на смалтова основа, те са приложими във всяко помещение на дома, дори и в случаите, където се наблюдава висока степен на влажността във въздуха или при сериозни температурни колебания. Тоест, подходящи са за банята, кухнята, хола, трапезарията, спалнята и навсякъде в къщата.

Разбира се, не е необходимо цялостното облицоване, защото е възможна употребата и във вид на декоративен елемент, поставяйки се на отделни участъци, така че да се съчетае с останалата интериорна концепция.

Могат ли да се използват като декорация?

Разбира се, съвременните трендове в интериорния дизайн позволяват декорация на отделни зони от помещението, така че да се получи красивото им съчетание по цветове. Например, прието е изпъкналите детайли от стената, като наличие на комин или друг изкуствено направен такъв детайл от гипсокартон, да са в друг нюанс от основния. В подобни случаи, стъклените плочки са идеално средство за приложение.

Те са изключително дълготрайни и износоустойчиви, така че не се притесняват от замърсявания или почистване с мокра кърпа. Също така се предлагат в различно оформление, имитиращо камък или във вид на еднакво разграфени по-малки или по-едри квадратчета, както и в други форми. Разгледайте цялата ни гама и ще се обедите сами в тяхното многообразие.

За под или за стена?

Може да се полага, както на пода, така и на стените, поемайки всяко ъгълче от помещението, поради своята гъвкавост и устойчивост. Мозайката е толкова красива и създава усещане за завършеност и уникалност, че без значение къде ще предпочетете да я положите, със сигурност крайният резултат ще е феноменален.

Също така, този облицовъчен материал създава и визуално разширение на стаята, защото има огледален ефект. Ето за това, съчетанието му със скрито ефектно осветление е много добра идея и отново ще е в съответствие със съвременните трендове за оформление.

Защо да изберете Home-Max?

Ако сте на път да използвате стъклена мозайка в своя дом, то ние в Home-Max имаме предостатъчно различни предложения за Вас. Разгледайте внимателно продуктовата ни гама и със сигурност ще откриете търсеното решение и нюанс, защото разнообразието при нас е винаги огромно. Избирайки нас, получавате още:

  • адекватно и професионално съдействие от експерти в областта;
  • голям избор от възможности на достъпни цени и високо качество;
  • многофункционален онлайн магазин с множество отделни филтри за сортиране само на продуктите, отговарящи на зададените изисквания;
  • срочни доставки до адрес или офис на куриерска фирма.

При всяко затруднение ни потърсете! Ние сме тук и Ви очакваме!

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване.
Прочети още
Съгласен съм