Електрически фрези

Филтрирай по
Марка
Мощност
Цена
от 159 лв. до 259 лв.
Страница 1 от 1

Електрическите фрези са предназначени за обработка на малки по площ земеделски земи. Тяхната функционалност се изразява в разрохкане на горния почвен слой, който да стане годен за засяване. Нека обаче обърнем внимание на предимствата от употребата им и спецификата на работата с тях.

Предимства на електрическите фрези

Този тип машини са проектирани за удобство по време на обработката и за това са оборудвани със специални ръкохватки за комфортната работа с тях. Те са леки за да се пренасят от едно място на друго. Стартирането им е максимално опростено и се свежда до натискането на един единствен бутон.

Напълно екологични са, защото не отделят вредни емисии в околната среда и липсват неприятните миризми. Опростеният им механизъм не изисква специфична поддръжка, а гъвкавостта на металната и здрава ръкохватка, позволява извършване на най-доброто позициониране на наклона за максимално удобство по време на употреба.

И сега най-важното предимство - цените им са значително по-ниски в сравнение с мотокултиваторите и са достъпни за повечето градинари.

Специфики на работа

  1. Много често, при отдалечени от ел. контакта области на градината се прибягва до използване на удължители на кабела. Тук е важно да съблюдаваме дали избраният от нас проводник е в състояние да издържи на консумацията на уреда (подобна информация ще откриете в документацията на комплекта).
  2. Избягвайте да използвате машината във влажно или дъждовно време.
  3. Внимавайте кабела да не се намира срещу уреда.
  4. Работете много внимателно и предварително почиствайте терена от камъни и твърди предмети, които биха могли да повредят движещите се органи.
  5. Не позволявайте на деца да използват продукта, защото при не правилна експлоатация той може да предизвика сериозни наранявания.

Експлоатацията започва след поставяне на култиватора на мястото за обработка и натискането на стартовия бутон. След това механичната му част се задвижва и вече можете да започнете употреба.

Защо да изберете от home-max

Защото като един от големите в страната брандове, многократно сме се доказали в своята лоялност към клиентите, предлагайки само качествени и вносни стоки, пристигащи при нас с гаранция за качество от производителя. Работим само с висококвалифицирани служители, които да са максимално полезни на клиентите ни в случаи на затруднения при избора си на стоки.

Освен онлайн магазина www.home-max.bg, ние имаме и верига от физически магазини, където всеки да отиде и да се докосне до предлаганите продукти, да усети приятната атмосфера и да поговори очи в очи с консултантите ни. Запознай се с нашите предложения още сега и намерете най-качествените електрически фрези само в ХоумМакс. Очакваме Ви!

 

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване.
Прочети още
Съгласен съм