Филтрирай по
Цена
от 2 лв. до 119 лв.

Поддържането на домашната хигиена може да се превърне и в по-приятно занимание, но само когато разполагаме с всички необходими аксесоари. Сред тях задължително място намира и пластмасовата кофа за почистване. По-долу всъщност ще разберем как ни помага тя и коя е най-подходяща за нас.

Как кофата помага в почистването?

Като цяло представлява обикновен съд, в който се налива определено количество вода и се поставя почистващ препарат в нея. Особеното тук обаче е наличието на специалната цедка към нея, позволяваща изстискването на парцала при потапяне. По подобен начин се предотвратява появата на водни капки по пода и след измиването не се образуват водни локви.

Споменатият елемент всъщност изпълнява още една роля, защото върху него има специален канал, в който се фиксира дръжката на парцала и той стои в кофата. Така Вие много лесно пренасяте и двата прибора от едно място на друго, след приключване на миенето, без да образувате водни капки. Особеност на тези съдове е и наличието на заострена отпред част, позволяваща лесното изсипване на мръсната вода в канализацията, без нейното разливане отстрани.

Какви видове ще откриете в Home-max?

Отделните разновидности се отличават както по своята форма, така и по вместимостта си. При нас, предимно се предлагат кръгли и квадратни модели. Според обема, границите за избор са от 5,5 л до 16 литра. Имате също възможност и за цветово предпочитание, като тук Ви очакват всевъзможни варианти, като зелено, синьо, кафяво, прозрачно, червено или с подходяща графична декорация.

Каква е подходяща за вас?

Най-подходящите и търсени варианти са пластмасовите, защото те са дълготрайни и издръжливи на влага и механични въздействия. Ето някои фактори, които да вземем под внимание при избора:

  • надеждност - огледайте хубаво продукта отвсякъде и по-специално начина на прикрепване на подвижната дръжка. Тя трябва да може да издържа на повишеното тегло след напълване. Изпробвайте начина на поставяне и отстраняване на цедката;
  • форма - тя предимно е ъглова или овална (кръгла). Ако постоянното пребиваване на съда ще бъде в ъгъл, е по-добре да вземете ъглов;
  • вместимост - ако ще почиствате малка детска стая например, то около 8 л ще са Ви достатъчни. Ако обаче помещенията в дома Ви са големи (около и над 20 кв.м.), вземете 13-14 л;
  • Дълбочина - тя трябва да е достатъчна за напълване до толкова, че нивото на водата да не контактува директно с цедката и в същото време да има достатъчно място за пълното потапяне на парцала.

Как да ги съхраните по-дълго време? - Не забравяйте, че ако държите прибора дълго време на слънчева светлина, якостта на пластмасата намалява. Ако условията го изискват, то по-добре се насочете към метална поцинкована алтернатива.

Защо да изберете Home-Max?

Ние в home-max притежаваме необходимото и то в отделна категория, така че да получите всичко удобно и прилежно. Ако обаче изпитвате затруднения в правилния подбор, непременно се свържете с консултантите ни. Те със сигурност ще откликнат на запитванията Ви. Очакваме Ви!

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване.
Прочети още
Съгласен съм