Корнизи за пердета

Филтрирай по
Цена
от 0 лв. до 75 лв.

Корнизът в кухнята е предпочитан аксесоар за декорация на помещенията, чрез използването на различни видове пердета. Дизайнът е изключително важен за цялостния изглед на стаята и въпреки, че изглежда незначителен елемент, към избора трябва да се отнесете сериозно.

Какви корнизи ще откриете в магазините на HomeMax?

Освен, че в продуктовият ни каталог ще откриете голямо разнообразие на различни видове корнизи, имаме и отделни монтажни детайли, като винтове в комплект с пластмасови дюбели, отделни кукички, различни държачи и всякакви други допълнителни аксесоари за украсяване на цялото пространство и допълнителни елементи към пердетата.

Те се отличават, както по външен вид, така и по материали на изработка. Всички стоки са с гарантирано високо качество на достъпни цени.

Как се монтират?

Преди монтажът бихме искали да знаете, че дължината трябва да е с 30-50 см по-голяма от прозореца и на около 5 см над него, за да не пречи на отварянето.

За да стане красиво прикрепването е необходимо да се отбележат местата, където ще се пробият отворите за специалните държащи скоби. Това се постига чрез предварително очертана права линия през цялата дължина на прозореца.

Добре е монтажа да се извършва от двама човека за да се държи приспособлението от двете страни и да се измери правилното ниво с нивелир и да се отбележат местата за отворите. Пробиват се дупките, фиксират се специалните държащи скоби и се закачва целият елемент след това.

Какво трябва да знаете при избора?

Освен самия дизайн, който максимално да се вписва в интериора на кухнята, е необходимо да се вземат в предвид още няколко важни детайла за правилния избор:

  • Начинът на монтаж. Съществуват варианти, позволяващи фиксация на стената или върху тавана. Особеното в последния случай, е че можете да отдалечите пердето колкото пожелаете от прозореца;
  • Има варианти с функция за управление на завесите - ръчно или електрически. Първият се извършва чрез специална палка, а втория с дистанционно управление;
  • Определете материала на изработка. В последно време популярно е дървото, но в този случай има един недостатък. Под влиянието на тежестта на завесите, той се деформира;
  • Цветът е следващия етап от правилния подбор. Той е необходимо максимално органично да се вписва в общата естетика.

Защо да пазарувате от HomeMax?

Защото при нас продуктите са качествени и на достъпни цени, а срочните доставки и предоставяните гаранции правят неустоимо пазаруването от магазина Home-max.bg.

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване.
Прочети още
Съгласен съм