Уикенд на осветлението с D-iL 2021

Уикенд на осветлението с D-iL 2021

Уикенд на осветлението с D-iL 2021

Декември е месецът с най-светлите празници през годината и много подходящо време да обновим именно онази част от интериора на нашите домове - осветлението. Нещо на пръв поглед малко, а всъщност допринасящо изключително много за уюта и приятната атмосфера.


Точно след ноемврийските намаления и преди коледните и новогодишни празници от 03.12 до 05.12.2021 ние от HomeMax сме Ви подготвили Светъл уикенд съвместно с нашите партньори от D-iL! В нашите магазини и онлайн ще имате възможност да се възползвате от изключително изгодни предложения за осветителни тела и консумативи от маркатa, която вече няколко години печели доверието на потребителите.

Направете своя избор, подарете си настроение и уют за предстоящите празници!

Не пропускайте!

Може да разледате всички предложения в нашия сайт или търговските ни обекти:

София, бул. Владимир Вазов 83
София, Люлин, Околовръстен път 794
Стара Загора, бул. Патриарх Евтимий 66
Пловдив, бул. Менделеев 2Б
Бургас, Главен път Бургас - София, 4-ти километър
Плевен, ул. Сторгозия 203
Варна, бул. Владислав Варненчик 271
Русе, бул. Липник 131


Ще имате възможността да вземете любимите си стоки и на изплащане.

Марката D-iL предлага изчистени модерни решения за осветителни тела, които ще се впишат чудесно във всеки интериор. Можете да направите цялостно обновяване на осветлението с разнообразие от LED панели и плафони, и всичко необходимо за монтирането им.
Възползвайте се сега и пазарувайте с отстъпка!

Ето и какво Ви очаква:


Стартът наближава, но трябва да Ви споделим, че..
От опит знаем, че уикендът в HomeMax минава неусетно, а предложенията ни се разграбват бързо от стотиците клиенти, които пазаруват заедно с Вас, затова... съветваме Ви – възползвайте се от "Уикенд на осветлението" от 03.12 до 05.12.2021!