намери твоя HOMEMAX национален телефон: 0800 150 80 координатор електронен магазин (9.00-18.00 часа): 0882 820 410 / eshop@home-max.bg
   
homemax  

3D проектиране на баня

3D проектиране на баня

3D проектиране, монтаж и обзавеждане на баня


За Ваше удобство сме организирали всичко необходимо да си направите нова баня или да си ремонтирате старата. Огромното разнообразие от стоки и аксесоари за банята в съчетание с безплатен 3D проект и качествен монтаж ще Ви улесни да реализирате Вашата баня-мечта.


Описание на услугата

От Вас се изисква само да ни посетите и да носите чертеж и точните размери на помещението. Ако имате затруднения при вземането на размерите, ние можем да Ви помогнем. Във всеки един от магазините ни има организиран център за 3D планиране, където наш сътрудник ще Ви помогне да изберете желаните от Вас плочки и ще ви направи 3D проект на банята и списък с необходимите материали, съобразен с Вашите изисквания. След одобрение от Ваша страна ще се калкулира стойността на проекта, който включва само материалите без монтаж. Ако избраните от Вас плочки са от наличните колекции, може веднага да ги закупите. За колеции, които не поддържаме на склад, срокът за доставка е от една до три седмици. Предлагаме монтаж и помощ при избора на обзавеждане. Нашият сътрудник ще Ви свърже с консултант от Центъра за строителни услуги, където след оглед ще ви изготвят оферта за полагането на плочки и монтажа на мебелите и аксесоарите.

Необходимостта от услугата

Предлаганата от ХоумМакс услуга ще помогне да визуализаирате своята баня. Вече не е необходимо да си представяте как ще изглежда тя, не е необходимо да търсите майстори и монтажисти, ХоумМакс ще ви усигури всичко неоходимо.

Срокове за изпълнение

3D проектът получавате ВЕДНАГА, след като уточните с нашия сътрудник всички Ваши изискания и получим одобрение от Вас.

Цена на услугата

3D проектирането е безплатно, при покупка на стока от ХоумМакс.

Защо да изберат HomeМax?

При нас ще намерите освен богат асортимент от фаянс и гранитогрес, така и подходящо за тях цялостно обзавеждане (санитарен порцелан, смесители, душове, вани, душ-кабини, мебели за баня, инсталации, акесоари и текстил), за да добие банята Ви завършен вид.
В HomeМax Ви предлагаме качествено изпълнение с предварително определен срок, изгодни цени, доставка до дома, разсрочено плащане и гаранция за всички извършени от нас строително-монтажни дейности.

В кои наши магазини се предлага услугата?

HomeMax в София Владимир Вазов

HomeMax в София Люлин

HomeMax в Стара Загора

HomeMax в Пловдив

HomeMax в Бургас

HomeMax в Плевен

HomeMax във Варна

HomeMax в Русе

HomeMax в Бургас Майстор

 

Информация може да получите също на нашия безплатен национален телефон: 080015080 или да пуснете запитване.

Направи запитване
*
*
*
*
*
*

* задължителни полета

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
Съгласен съм