намери твоя HOMEMAX координатор електронен магазин (9.00-18.00 часа): 0882 820 410 / eshop@home-max.bg национален телефон: 0800 150 80  
   
homemax  

Взимане на размери

Взимане на размери

Предварителен оглед и вземане на размери  

За да гарантира качествено изпълнение и в срок, екипите на HomeMax съгласуват индивидуално с всеки клиент предварителен оглед и замерване, без значение на обема на първоначално предвидените строително-монтажни работи. Екипите ни отговарят на въпроси, коментари, посещават обекти и изготвят оферти в най-кратки срокове. Ако ни се поиска мнение и/или съвет - съветите, които даваме на нашите клиенти са такива, каквито бихме дали ако ние бяхме собственици на техните имоти.

Време за изпълнение

Времето за изпълнение се съгласува предварително, като се взема под внимание ангажираността на всеки клиент.  

Цени

На входа на всеки един наш магазин има обособен център, в който може да се свържете с наш специалист, който ще Ви консултира и ще насрочи дата и час за оглед и вземане на размери, съобразено с Вашите изисквания и предпочитания.

Нашата цена започжа от 20 лв. в града на магазина, ако стоката не е купена от нас. Извън населено се смята, спрямо отдалечеността.

Защо да избера HomeМax?

В HomeМax Ви предлагаме качествено изпълнение в предварително определен срок, изгодни цени, доставка до дома, разсрочено плащане и гаранция за всички извършени от нас строително-монтажни работи.

В кои градове се предлага услугата?

Услугата може да бъде изпълнена в цялата страна. За повече информация свържете се Център за услуги в някой от нашите магазини:

HomeMax в София Владимир Вазов

HomeMax в София Люлин

HomeMax в Стара Загора

HomeMax в Пловдив

HomeMax в Бургас

HomeMax в Плевен

HomeMax във Варна

HomeMax в Русе

HomeMax в Бургас Майстор

 

Инфирмация може да получите също на нашия безплатен национален телефон: 080015080 или да пуснете запитваачне.

 

 

Направи запитване
*
*
*
*
*
*

* задължителни полета

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
Съгласен съм