Дървени дръжки за инструменти

Филтрирай по
Цена
от 0 лв. до 67 лв.
Страница 1 от 2

Обикновено в процес на работа с някакъв инструмент се случва така, че да се счупи или изкриви дръжката му. В случая, самото пособие става неизползваемо и се изисква подмяна на счупената част. В тази връзка по-долу ще разгледаме различните видове, достъпни при нас и техните дължини.

 

Какви разновидности ще откриете?

В специализираната продуктова гама на онлайн магазин home-max.bg получавате широк набор от възможности за избор на всякакви дръжки за метла, гребло, лопата, вила и т.н. Те са изработени от предварително добре подбрано дърво и оформени по начин, по който да са максимално комфортни за работа и монтаж върху инструмента. Всяка от тях в единия си край е подходящо заострена за по-лесно и качествено фиксиране върху съответното земеделско пособие.

Фрезовани са фино за повишено удобство при употреба, без да причиняват наранявания и ожулвания по кожата на ръцете. При правилна фиксация и внимателно боравене, тези дръжки ще Ви служат дълги години безпроблемно.

 

С каква дължина има?

Гамата е изключително разнообразна, тук със сигурност ще откриете аксесоара, който най-добре пасва на начина Ви на работа. В случая имате на разположение модели с параметри от 25х1250 мм до 40х1200 мм. Първата цифра е диаметъра, а втората нейната дължина. Тук избора се основава на нужния диаметър за съответното пособие.

Ако притежавате друг подобен уред и изпитвате удобство при използването му, премерете неговите параметри и вземете същите. Така ще си гарантирате, че със сигурност ще направите правилната покупка.

 

Защо да пазарувате от Home-max.bg

Защото имаме дълъг практически опит в сферата и подбираме продуктите си по специална система, за да гарантираме на клиентите си:
• високо качество на изработката и достъпни цени;
• дългосрочна гаранция;
• увереност, че са излезли от производствените предприятия на производителя;
• че продуктът ще предостави функционалността, описана в документацията;
• че стоките са в работещо състояние и те ще изпълняват предназначението си дълго време и безпроблемно.

Избирайки нас също получавате безплатен съпорт от професионалисти в областта с практически опит и специално образование. Онлайн магазин с достатъчно големи снимки на стоките, за да ги разгледате добре, без дори да се налага да ги увеличавате. Предвидили сме филтри за сортиране по цена, така че да видите на първо място най-евтините варианти или най-скъпите. Доставките се извършват за изключително кратък период и можете да разгледате и тествате доставката, преди да я платите. Заповядайте при нас, ние Ви очакваме!

 

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване.
Прочети още
Съгласен съм