Малки инструменти за градината

Филтрирай по
Цена
от 1 лв. до 55 лв.
Страница 1 от 2

Понякога малките ръчни градински инструменти са по-удобни за работа от големите и тежки прибори. С една такава гама от земеделски пособия искаме да Ви запознаем в настоящия ни материал.

 

Какви малки инструменти ще откриете?

При нас ще откриете разновидности на лопатки, гребла, ръчни мотики, уреди за плевене и дори цели комплекти за работа. Те се отличават с различните си размери и форми. Изработени са от висококачествена стомана, за да са издръжливи на упорита работа и в същото време от щадяща кожата дръжка, с допълнителна гумирана ръкохватка за удобство при употреба.

С тези пособия спокойно можете да пресаждате и засаждате растения в саксии или сандъци. Формите и размерите им са достатъчно разнообразни, за да изберете подходящите според нуждите и предпочитанията Ви. В случай, че изпитвате дори и най-малки затруднения или колебания в избора, задължително се свържете с консултантите ни. Те са с нужното образование и квалификации, така че да Ви дадат компетентни насоки.

 

Качествени ли са?

Те са достатъчно здрави и устойчиви, за да издържат на интензивна употреба и ги получавате с гаранция. Остриетата са направени от дебела и плътна стомана, допълнително покрита с дурапласт. Всеки от инструментите върши предназначението си по най-добрия начин и в същото време щади кожата на ръцете, без да предизвиква прожулвания и рани след дълга употреба.

Също така, те са достатъчно леки, за да не предизвикват умора и няма да ръждясат от влагата. Благодарение на дурапластовото си покритие, те ще запазят невероятно красивия си и лъскав външен вид, дори и след месеци и години на използване.

 

Защо да се доверите на Home-max.bg

Защото в онлайн магазина постоянно се стремим да сме в помощ на клиента:
• винаги добре заредени продуктови категории и голямо разнообразие от разновидности за повишена прецизност по време на избора;
• постоянна актуализация на цените за максимална изгода при пазаруването, както и провеждане на периодични кампании за намаления;
• високо качество на стоките и издаване на продължителна гаранция за спокойствие на купувача;
• професионално многоструктурно клиентско обслужване с отделни екипи за всяка категория, притежаващи съответната компетенция от областта;
• бърза обработка на поръчките и пускане за доставка, за да може клиента възможно най-скоро да се наслади на покупката си;
• верига от физически огромни магазини на Home Max, за да отговорим на изискванията на традиционалистите, предпочитащи лично да се докоснат до стоките.

Виждате една част от предлаганите изгоди, а това не е всичко. За да се възползвате и Вие от тези и останалите привилегии, станете наш клиент и със сигурност ще ни посетите отново. Ние Ви очакваме!

 

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване.
Прочети още
Съгласен съм