Филтрирай по
Цена
от 2 лв. до 18 лв.
Страница 1 от 1

Градинската мотика е много стар земеделски инструмент, предназначен за обработка на почвата. Сега ще разберем за какво се използва и предложенията на Хоум Макс.

 

За какво служат?

Представлява някаква смесица между лопата и кирка. Металното острие наподобява това на лопатата, но пък дръжката е разположена перпендикулярно на него, като при кирката. Служи за прокопаване на почвата с цел изкореняване на плевелите или за оформяне на канали за посяване на семена и подготовка за засаждане.

По форма на острието те са най-разнообразни. Популярната в страната ни има формата на латинската буква D. Разбира се, съществуват и по-тесни варианти за прокопаване на малки канали и обработка на фина растителност с тънки стебла. Работата с тях наподобява фрезоването от селскостопанските машини. Металната стоманена част е заострена за по-лесното разсичане на пластовете и тяхното оформяне в желания вид.

 

Какво се предлага в Home-max.bg?

В онлайн магазина сме направили обширна селекция на градински мотики, за да можете по прецизно да подберете сечивото, на което да разчитате в обработката на почвата. Налични са както големи варианти, държащи се с две ръце, така и малки, изискващи употреба с една ръка.

Последните обикновено имат по два или три зъба за лесното разстилане на земята. Те са оборудвани с удобни дръжки за лесен захват и са направени от лек материал, за по-голямм комфорт на ръката при продължителна работа.

Някои от решенията се предлагат без монтирана върху тях дръжка, която е нужно да си поръчате отделно и да сглобите. Други пристигат директно готови за употреба, но това се вижда на самите картинки в сайта.

 

Защо да се доверите на Home-max.bg?

Защото онлайн магазинът на Home Max е винаги добре зареден с различни видове мотики и предоставя още куп полезни опции, като:
• винаги адекватен съпорт за консултация на клиентите и бърза реакция от тяхна страна;
• възможно най-ниски цени със запазване на високото качество на предлаганите продукти;
• атрактивни промоционални оферти за още по-изгоден пазар всеки ден;
• интегрирани специални системи за филтрация на продуктите по даден критерии за бърз и качествен избор;
• бързи доставки до посочен адрес и продължително гаранционно обслужване;
• изгодни търговски условия и много доволни клиенти из цяла България.

Ако предпочитате да пазарувате офлайн, заповядайте в някой от физическите ни магазини, където Ви очаква приятна атмосфера, експертно обслужване и възможност да се докоснете лично до стоките. Там също ще получите професионален съпорт от консултантите ни и специално внимание на територията на обекта. Заповядайте, ние Ви очакваме!

 

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване.
Прочети още
Съгласен съм