Кашпи ратанови

Филтрирай по
Материал
Размер
Цвят
Форма на саксията
Приложение
Цена
от 29 лв. до 139 лв.
Страница 1 от 2

Ратановите кашпи представляват пластмасови саксии, които са страхотна алтернатива при нужда от декориране и озеленяване на различни обекти и места с невъзможност за директно засаждане на цветя в земята. Сега ще разгледаме техните форми и цветови решения, достъпни при нас.

 

Форми

Основно получавате големи, кръгли и квадратни с различни височини и диаметри. Предлагаме ниски или високи пластмасови саксии, според растението. Достъпни са също модели, тип ваза, с издължена стеснена долна част, а отгоре се разширява диаметъра, образувайки много красива и нестандартна фигура за специални декорации. Очакват Ви още варианти във вид на кошче - издължен нагоре съд с четири ъгъла или овална и с декоративна оплетка.

Притежава типичната форма с по-тесен в дъното диаметър, постепенно увеличаващ се с нарастване на височината. Подходящи са за домашна употреба или разполагане на специални събития, където се изисква озеленяване и конкретна украса. Добър избор са за подарък, разполагане в заведения и кафенета. В същото време са с качествена изработка за повишена дълготрайност.

Дори някои модели са оборудвани с допълнителна метална или дървена рамка за повишена якост и издръжливост. Това прави конструкцията им още по-надеждна и устойчива на механични или неволни въздействия и ги предпазва от счупвания и деформации.

 

Цветове

Преобладават нюанси на неутралните цветове, ще откриете мока, кремав, бял и сив оттенък. Предлагаме дори и разновидности с няколко на брой нюанса вплетени в един съд. Други пък са с преливащи се акценти, които галят окото.

Всичко това, съчетано с красива оплетка прави тези ратанови кашпи предпочитани съдове за декорирането на всякакви дворни, търговски и улични обекти. Ако и Вие сте в търсене на подобни изделия, заповядайте при нас.

 

Какво се предлага в Home-max.bg

В онлайн магазина Home Max Ви очаква завидно разнообразие от разновидности, за да имате нужната гъвкавост да подберете аналозите, които най-добре ще се впишат в обстановката. Предпочитайки нас, получавате още:
• атрактивни цени и качество на изработката без аналог;
• огромни намаления на определени модели;
• експертно обслужване с директен контакт с консултантите, за да обсъдите нуждите Ви;
• винаги голямо разнообразие и възможност за бързи поръчки, чрез системата в сайта;
• бързи доставки до адрес или офис на куриерската компания;
• възможност за преглед на доставката, преди да я заплатите;
• дългогодишно гаранционно обслужване и т.н.

Заповядайте в електронния ни магазин и ако се нуждаете от съдействие, потърсете ни! Ние Ви очакваме!

 

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване.
Прочети още
Съгласен съм