Luja боя за плочки бяла 0.9л

  • Luja боя за плочки бяла 0.9л - Бои и лакове за камък
20% отстъпка
Информация за продукта

Бяла боя за плочки Luja Керамик

Полуматова боя за керамични плочки. Благодарение на отличната адхезия боята не изисква грундиране. Може да се тонира в цветове на Tikkurila. Боядисани повърхността е изключително устойчива на топла и студена вода, шампоани, почистващи химикали и други петна (масло, кетчуп, сок и др.).

Препоръчва се за керамични плочки на стени в сухи и мокри помещения (напр. бани, кухни) и ниско ниво на стрес подове в сухи помещения (напр. тоалетни). Продуктът не е подходящ за боядисване при самопочистване керамични плочки и по стени в парна сауна.

Предимства

• Две в едно грунд + горен слой: Поради отличната адхезия, боята не изисква грундиране. Подходящ за всякакъв вид гланцови или матови плочки. Ремонтът с Luja КЕРАМИК БОЯ е бърз и лесен.

• Богата гама от цветове: Luja КЕРАМИК БОЯ могат да бъдат оцветени във всеки цвят по ваш избор от широка гама от интериорни цветове на Tikkurila.

• Лесно се мие: Боядисаните плочки са лесни за поддръжка, повърхността е изключително устойчива на топла и студена вода, шампоани, почистващи препарати и различни петна (масло, кетчуп, сок и др.).

Цветови нюанси: Може да се тонира в цветове Tikkurila.

Цена за Бройка :
59.99 лв. | 47.99 лв.

Код на продукта: 13128449

Крайна цена 47.99 лв с ДДС
Намалението е валидно за периода: 17.04 - 07.05.2024
* До изчерпване на количествата
Luja боя за плочки бяла 0.9л
ОЩЕ ОТ КАТЕГОРИЯТА
Препоръчваме ви също: