Масло за екзотично дърво Bondex 0.75л, безцветно

  • Масло за екзотично дърво Bondex 0.75л, безцветно
Информация за продукта
Марка Bondex
Разфасовка 0.75 л

Покривност 7-12м2/л

Описание: Тиково масло на алкидна основа, което е устойчиво на вода, спирт и почистващи препарати. Маслото прониква дълбоко и подчертава структурата на дървесината и осигурява устойчивост на атмосферни влияния. Може да се използва за мебели за вътрешна употреба от скъпи видове дърво. Изключително подходящ за освежаване и поддръжка на повърхността на всякакви мебели. Продуктът е за външна и вътрешна употреба върху масивна дървесина.
Предварителна обработка: Обработени повърхности трябва дасе изшлайфат добре. Повърхността трябва да бъде чиста и суха: премахнати мазнинии мръсотия с подходящ препарат.

Нанасяне: С мека кърпа или мек парцал така, че маслото да проникне добре в дървесината. Остатъците се избърсват със суха кърпа. Да не се използва при температура под 5°C или влажност над 80% . Препоръчва се повторно нанасяне веднъж годишно за постигане на най-добри резултати.

Време на съхнене: Съхнене на допир в рамките на 6-12 часа, за последващи покрития – след 24 часа при 23°C и стандартна влажност на въздуха(60%).

Цена за Бройка :
14.99 лв.

Код на продукта: 13100643

Крайна цена 14.99 лв с ДДС
Масло за екзотично дърво Bondex 0.75л, безцветно
ОЩЕ ОТ КАТЕГОРИЯТА
Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване.
Прочети още
Съгласен съм