Филтрирай по
Цена
от 2 лв. до 16 лв.

Лайсните за под не само предпазват Вашите плочки от разрушаване, а и придават завършен вид на настилката.

Ако сте се заели с нелеката задача да създадете нов облик за Вашия дом, то предвидете и лайсните. С тях плочките ви ще изглеждат страхотно за години напред.

Какви видове можем да открием

Когато инсталирате лайсни към подови плочки, ще искате да сте сигурни, че ги поставяте по всичките ръбове или към ръба, където плочката отговаря на друг материал за подови настилки. Ето какви видове се предлагат в HomeMax:

  • Преходни – ако сте решили да полагате различни видове настилка, то в този случай се нуждаете от преходни лайсни – те се поставят във фугата между ламината и плочките. Помагат Ви да придадете завършеност на Вашия под;
  • За външен ъгъл – лайсните за външен ъгъл намират приложение, когато например в банята има някаква колона или друго, което предполага плочките да са подредени на ъгъл – по този начин придавате красив вид на плочките във Вашата баня;
  • За вътрешен ъгъл – както лайсните за външен ъгъл, така и тези за вътрешен са необходими, когато облицовката трябва да се подреди на ъгъл, поради някаква причина.

Изборът на цветове не е малък

Ако облицовате само част от стая или зона, тогава е наистина важно да се уверите, че краищата и ъглите имат професионален завършек, а не открит ръб на плочки, който може да бъде повреден и като цяло просто изглежда незавършен.
При нас имате богат избор между различни цветове и стилове, за да съответстват на избраните от Вас плочки и в крайна сметка на стила на Вашата стая.
Възползвайте се от допълнителната функция - можете да акцентирате, като създадете контраст с плочките Ви, или да ги слеете, като изберете цвят, съответстващ на плочките, които инсталирате.
Ако търсите нещо по-лъскаво и съвременно, тогава правият кант в хром може да е точно това, което да завърши външния вид.

Как да инсталирате лайсните на плочки

  • Снабдете се с тях преди ремонта, защото се инсталират при полагане на настилката;
  • Измерете основата и ъглите, които искате да облицовате, за да определите колко лайсни ще са Ви необходими. Проверете двукратно това измерване, тъй като е важно, особено след като започнете да режете в следващата стъпка;
  • Рязането трябва винаги да става под ъгъл 45 ° в краищата на стените и основите. Уверете се, че отрязаните части се прилягат една към друга, като образувате 90 ° връзка преди залепването;
  • Маркирайте повърхностите на стената, където ще бъде монтирана лайсната, след това нанесете лепило за плочки с помощта на инструмент. За да сте сигурни, че са поставени на място, натиснете здраво облицовките на плочките върху лепилото и го оставете да изсъхне за една нощ;
  • Нанесете фугираща смес и оставете да изсъхне.

Как помага в избора ни Home-Max

Предлагаме огромно разнообразие от цветове и видове на лайсни за плочки, за да сме сигурни, че ще откриете точно това, което Ви е необходимо.

 

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване.
Прочети още
Съгласен съм