• Профил LX-25-2м, 25х15 мм - Профили
Информация за продукта

Изграждащ материал: Екструдиран полистирен ; с фини затворени клетки, бяла , хомогенна пяна.
Плътност: Приблизително 70 кг/м3
Специфични свойства:
Видима повърхност: Перфектно гладка повърхност, с чисти краища.
Повърхности за залепване: Наклонени повърхности ( 20 ) за по-лесен монтаж и ограпавени за по-добро залепване.
Размери: Дължина на профила: 2 m / 6.56 фута ( +- 5mm)
Условия на монтаж и съхранение: За най - добри резултати продуктът да бъде монтиран и съхраняван в условия близки на тези при крайна употреба. Монтаж върху мокра задна повърхност (прясна замазка) и при ускорени условия на съхнене (пистолет с топъл въздух, обезвлажнител, изключително висока температура) трябва да се избягват.
Основа: Подходящи повърхности са: повърхности със замазка или тапет. Повърхностите трябва да са чисти, сухи, обезпрашени, обезмаслени и равни, ако е необходимо ограпавени. Ако продуктът ще се прилага върху специфични основи, моля консултирайте се с нашия технически отдел.
Инструменти:
NMC – PS трион и комплект инструменти на NMC – VARIO или VARIO PLUS.
Лепило и свързване: Adefix P5 лепило - пълнител за NMC профили. Оптималната дебелина на лепилото е 1мм. Поставете лепилото върху всички връзки и повърхности, които ще се лепят . Оставете 3 мм фуга запълнена с лепило при всяка връзка (край на профила). Лепилото Adefix P5 не се използва под 50С, над 300С или при пряко слънчево греене.
Повърхностна обработка: NOMASTYL профилите могат да се боядисват без проблем с бои без разтворители ( дисперсни бои, акрилни лакове и т.н.). Ако желаете да приложите боя с разтворител е препоръчително да боядисате първоначално с дисперсна боя и след това да пробвате боята с разтворител.

Цена за Бройка :
2.49 лв.

Код на продукта: 80407997

Крайна цена 2.49 лв с ДДС
Профил LX-25-2м, 25х15 мм
ОЩЕ ОТ КАТЕГОРИЯТА
Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване.
Прочети още
Съгласен съм