Коледна декорация по поръчка

Коледна декорация по поръчка

Светлина във Вашия дом, офис или обществена сграда

Коледа е тук почти, усещате ли я? Бавно настъпва, очаквана от малки и големи и празничното й настроение се настанява в домовете и сърцата ни.
Оставете се в прегръдките на неповторимия й дух и очарование – насладете й се, като направите всичко около себе си по-красиво и по-добро!

 

Чудите се как да го осъществите още сега? Търсите лесно решение за украса на дома, офиса или любимото Ви място? Започнете с подготовката – пуснете коледния дух от бутилката и го оставете да обхване всяко пространство около Вас.

 

Ако Ви се струва, че пазарът Ви залива с предложения, безразборно Ви затрупва с различни оферти и започвате да се чувствате объркани в избора си, а имате толкова други неща, за които трябва да се погрижите, то ние сме насреща!
Предлагаме цялостни решения - нека Ви покажем как ще изглежда избраното от Вас място по време на празника!

Описание на услугата

Да се сдобиете с впечатляваща коледна украса във Вашия дом, офис или обществена сграда е толкова лесно! Необходимо е единствено да:

 

  1. Посетите удобен за Вас магазин Home-Max със скица с размерите на сградата или помещението, които искате да декорирате;
  2. Да ни споделите какви са Вашите представи;
  3. Да определите бюджет.

 

Това е всичко, което трябва да направите, а останалото оставете на нас!

Ние Ви предлагаме:

  • изготвяне на индивидуален проект;
  • 3D визуализация на проекта;
  • монтаж и демонтаж;

 

Ако все още се колебаете, разгледайте в Коледния каталог на Home-Max част от реализираните от нас по-големи проекти , които със сигурност ще Ви вдъхновят, а и ще можете да „откраднете“ някоя идея.

Срокове за изпълнение и цена на услугата

3D визуализацията получавате в рамките на два дни след уточняване на всички параметри. Тя ще е придружена от конкретна ценова оферта, съобразена с предварително определения от Вас бюджет. Ако имате забележки, ще ги коригираме заедно до момента, в който стигнем до това, което Вие ще усетите като Вашия коледен проект. За монтажа можете да ни се доверите изцяло или да го организирате самостоятелно.

Какво предлага Home-Max

Ние в Home-Max предлагаме да внесем красота във Вашите празници.
Подарете си вълшебно усещане – неповторимо и сгряващо душата! Нека децата ни вярват в Чудото на Коледа, нека усетят светлината и красотата на най-светлия празник!

 

Коледна украса

 

 

 

За повече информация, попълнете формата ни за запитвания по-долу и ние ще се свържем с Вас

Направи запитване

*
*

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване.
Прочети още
Съгласен съм